2777
2789
عنوان

فشار خون بارداری لطفن بیاین!

123 بازدید | 30 پست

دو هفته پیش رفتم بهداشت صبح ناشتا بودم فقد یه موز خورده بودم فشارمو گرفت گفت ۱۰ نمیدونم رو چنده بد دو سه روز پیش رفتم دکتر بد از ظهر از صبحم غذا اینا خورده بودم دگ ناشتا نبودم دوغ اینا خورده بودم فشارمو گرفت گفت ۱۳ رو هشته الان کدوم درسته ادم گیج میشه |: یه هفته پیشش هم دوباره با شکم پر رفته بودم میگفت ۱۳ رو هشت و نیمه یه همچین چیزی |: خیلی بالاست فشارم!؟بم کلسیم داد گفت واسه تنظیم فشار خونت خوبه نمکو قط کن چ چیزایی نخورم!؟؟چیا بخورم فشارم تنظیم شه!؟

عزیزم شکم پر فشار بالاس

منم همین بودم 

واسه تشکیل قلب رفتم استرس داشتم فشارم بالا بود

ولی بعد فشارم اوکی بود

نمک کمتر کن 

اوکی میشی

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمک نمیزنم کلا به غذام.میوه اینام زیاد میخورم من فشارم 14بود اومده رو 12.البته من قرصم میخورم

میوه زیاد میخورم نمکو ولی از امروز حذف کردم فقد پنیری ک صب خوردم نمک داش رو ظرفش زده بود ینی هر چ میخرم باید نگا کنم درصد نمکشو!؟؟

میوه زیاد میخورم نمکو ولی از امروز حذف کردم فقد پنیری ک صب خوردم نمک داش رو ظرفش زده بود ینی هر چ می ...

ن باباااا

فقط نمک خوراکی رو کم کن

میوه زیاد میخورم نمکو ولی از امروز حذف کردم فقد پنیری ک صب خوردم نمک داش رو ظرفش زده بود ینی هر چ می ...

من که اونجورم عزیزم هرچیزی میخرم دوغ ماست پنیر اول هرمشو نگاه میکنم نمکش زیاد باشه نمیخرم یا کم یا متوسطشو میخرم

همه کسم دخترم❤
به به سخت ترین کار متاسفانه من زیاد فکر و خیال میکنم حتی روزی ی بارم گریه میکنم😔♥️

برای نینیت خوب نیس

ب دنیا ک بیاد همش بیقراری میکنه 

بیخیال دنیا 

به فکر بچت باش 

بذار اون اعصابش اروم باشه

اون ک گناهی نداره