2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون اطلاعاتتون عالی بود .ررای مربای گلبرگ تلخیشونو بگیرم یا نیازی نیست؟

عزیزم شما باهاش مربا درست کردین؟

میشه من رو  هم راهنمایی کنین باهاشون چیکار کنم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم شما باهاش مربا درست کردین؟ میشه من رو  هم راهنمایی کنین باهاشون چیکار کنم

نه عزیزم یکی از گلبرگها رو مزه کردم جالب نبود به نظرم نپختم.اگه خواستین یه کوچولو درست کنین اگه خوشتون اومد بپزین.

نه عزیزم یکی از گلبرگها رو مزه کردم جالب نبود به نظرم نپختم.اگه خواستین یه کوچولو درست کنین اگه خوشت ...

خیلی ممنونم گلم 

حقیقتش من که خودم باردارم میترسم بخورمش با همسرم حرف زدم ایشونم گفتن تلخ میشه و شاید خوب نشه تصمیم گرفتیم خشکش کنیم به عنوان دمنوش استفاده کنیم

خیلی ممنونم گلم  حقیقتش من که خودم باردارم میترسم بخورمش با همسرم حرف زدم ایشونم گفتن تلخ میشه ...

منم همینکار رو کردم ولی ترجیحا بعد از بارداری استفاده کنین مطمئن تره 

منم همینکار رو کردم ولی ترجیحا بعد از بارداری استفاده کنین مطمئن تره 

اره عزیزم تو بارداری اصلا هیچ چیزش رو استفاده نمیکنم

سلام عزیزم باید اول تلخی گل گرفته بشه

ببینید برای تهیه مربای گل زعفران این موضوع خیلی مهمه که تلخ میشه. برای همین شما باید دوبار تلخی گلبرگ زعفران رو بگیرید. یا بذارید خیس بخوره و آبش رو دوبار عوض کنید یا این که بذارید روی گاز با آب، وقتی جوشید آبش رو عوض کنید؛ دوبار این کار رو انجام بدید.

درنهایت آب و شکر رو بذارید قوام بیاد و‌ گلبرگ های رو که تلخی شون رو گرفتید بهش شکر اضافه کنید… اول یکی دوبار به صورت تستی کم درست کنید تا دستتون بیاد.