2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرستارم و فقط جیوه ای قبول دارم لطفا این تاپیکمو گزارش بزنید https://www.ninisite.com/discussion/ ...

البته اگه منظورت برای توی خونه س وگرنه دماسنج های دیجیتالی که توی بیمارستانه مرتب کالیبره میشه و مورد اعتماده ولی برای خونه بخوای فقط جیوه ای انتخاب منه

هر دوتاشون دارم

جیوه ایی همون کار رو انجام میده که دیجیتالی انجام میده

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
البته اگه منظورت برای توی خونه س وگرنه دماسنج های دیجیتالی که توی بیمارستانه مرتب کالیبره میشه و مور ...

الان با این جیوه ای که خط زرد داره رو شیشش دمای بدن پسرم گرفتم ۳۸.۲ بهش استا دادم درست نشون داده دیگه اولشم تکون دادم اومد زیر ۳۵

دیجیتالی من درست نشون نمیده

منظورم اینه که جیوه ایی هم کارش درسته

اما کمتر از ۳۵ دیگه خیلی پایینه ۳۵ تا ۳۸ خوبه. چرا بهش استامینوفن دادی

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
من اصلا متوجه نمیشم چجوری با جیوه ای باید کارکنم

اون خط زرد باید پشت بهت باشه

اولشم تکونش میدی خط حیوه میره زیر ۳۵

میذاری زیر بغل بچه ۵ دقیقه میمیونه درمیاری هر چقدر بود نیم درجه اضافه میکنی میشه دمای بچه

اگه زیر زبون گذاشتی ۱ تا ۳ دقیقه میذاری دیگه نمیخواد نیم درجه اضافه کنی ولی برای بچه حتماااااا زیر بغل بذارید که خدایی نکرده گاز نگیره دماسنجو بشکنه توی دهنش

من اصلا متوجه نمیشم چجوری با جیوه ای باید کارکنم

ببین اول تب سنج رو طوری تو دستت بگیر که عدداش روبه روت باشن و راحت بخونیشون بعد اروم اروم ببر بالا سمت خطوط عددا بین اون خطو و عدد کم کم که میری میبینی یه خطه جیوه هست  خط جیوه رو هر عددی

دی بود همون دمای بدنه