2777
2789
به امید خدا چرا که نه

مشكل تيروئيد دارم خيلي نگرانم 

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
پسره معلومه که سالم میاد بغلت

اخه مشكل تيروئيد دارم خيلي نگرانم 

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشكل تيروئيد دارم خيلي نگرانم 

عزیزم

من حس ششمم گاهی خوب کار میکنه گاهیم نه

ولی توکل کن به خدا وزیر نظر پزشک باش

انشالله به سلامتی بغل میگیریش

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
عزیزم نگرانی برای نینیت خوب نیست توکل به خدا کن

دارو مصرف ميكنم ولي همش استرس دارم نكنه يه وقت دكترا حاليشون نشه 

اخه خيلي شنيدم كم كاري تيروئيد باعث سقط ميشه پريروز اينقد گريه كردم 

تورو خدا حست ميگه نينيم سالم مياد بغلم؟ 

عزیزم من حس ششمم گاهی خوب کار میکنه گاهیم نه ولی توکل کن به خدا وزیر نظر پزشک باش انشالله به سلام ...

مرسي گلم😔🌹

دارو مصرف ميكنم ولي همش استرس دارم نكنه يه وقت دكترا حاليشون نشه  اخه خيلي شنيدم كم كاري تيروئ ...

استرس برات سمه خواهر ارامشت حفظ کن نینیت سالم و سلامت میاد بغلت