2777
2789

یه سری شاخ اینستا پویان یه خواننده ی دوزاری که همشون با جلف کاری کلی فالور دارن درآمدشون هم از سایت شرطبندیه که مردومو بتیغن و پویان که روز به روز داره از این راه درامدش توپ تر میشه 

جدی نگیرشون حالا اول کاری😂  

چرا زنه تو اینستااا این شکلی شدن چرا شبیهن چرا هیکلاشون اینطوری شده همه عمل من اخر همشون اشتباه گرفتم دنیارو با نیلی اون با نازنین

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه سری شاخ اینستا پویان یه خواننده ی دوزاری که همشون با جلف کاری کلی فالور دارن درآمدشون هم از سایت ...

شرط بندی چیه چیو شرط میبندن خدااایا

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚

مشتی بیکارن ک فقط اینستا رو اشغال کردن

بعد رو در رو هم حرف نمیزنن تو اینستا از طریق پست با همدیگه در ارتباطن😂😂

ریحانه پارسا رو ک دیگه نگم برات

یا اون مجری ک رفته ترکیه.اها صبا راد

دنبا بدبخت

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹

سایت شرطبندی زده ، مردم میرن حسابشونو شارژ میکنن پول میدن ، بازی میکنن بعد میبازن پولاشون میرسه به پویان مختاری 😐😐😐

ط گر گناه من شوی ، توبه نمیکنم ز تو ، جام لبت نوشم و باز گناه کنم...
نیلی زن پویان مختاری بودکه الان کات کردن،نازنین جاری نیلیه زن پدرام که حاملست،همشون خزاینستان

زنش نبود

اطلاعات من مفیدتره پس

یه زن بی عاطفه که پسر ۸ سالشو ول میکنه و شوهرشو ک باهم خلاف میکردن میپیچونه و میره پی عشقو حال

بچه میره بهزیستی پدر هم زندان

تامام

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
نیلی زن پویان مختاری بودکه الان کات کردن،نازنین جاری نیلیه زن پدرام که حاملست،همشون خزاینستان

اهان اینم بگم پدرش معتاد بودو زود شوهرش میدن.کلا خانواده و گذشته داغونی داشته

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!

بازی می کنن سر پول...   

البته اینم بگم مردم بیچاره 

هیچ برنده ای نداره اون بازی 

تمام پولا می ره تو جیب آدمایی مثل پویان... 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
عروسیشون فیک بود فقط کیلیپ اهنگ پویان فقط دوستن

پس چرایبارگفتن نیلی شایدحامله باشه یعنی اینقدردیگه ولش مهم نیست،عزیزم میشه برام گدارش بزنی؟تاپیک آخرم

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
زنش نبود اطلاعات من مفیدتره پس یه زن بی عاطفه که پسر ۸ سالشو ول میکنه و شوهرشو ک باهم خلاف میکردن ...

کی نیلی بچه داشته؟

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
اهان اینم بگم پدرش معتاد بودو زود شوهرش میدن.کلا خانواده و گذشته داغونی داشته

ازکجامیدونی؟