امروز برای همیشه از هم جداشدیم😞
با قلبای اتیش گرفته...چه زندگیم وحشتناکه
یک سال و نیم پیش اشنا شدیم...بابای دوتامون فوت شده...با هزاران امید...شرو کرد کار کردن و کار کردن...پول جمع میکرد که بتونه بیاد خواستگاری...که سربلند باشه...اولین حقوقشو داد حلقه
4 ماه بعدش برادرم از دفتر خاطره روزانه من متوجه قضیه شد...تا حد مرگ کتکم زد و گفت نمیزارم اب خوش از گلوت پایین بره...تحمل کردیم...9 ماه بعد اومد خواستگاری...سعی کردم حرفای برادرمو جدی نگیرم تا قضیه جفت و جور بشه...ولی اون روانیه...زن بازه...کثافت کاره...گفت میدونم چجوری روسیاهت کنم...شب خواستگاری نیم ساعت قبل اومدنشون جلو همه گفت این پسره همجنس بااااازه...کثافت کاره فلانه بیسانه...من ثابت میکنم...بهتون ثابت میکنم...برید از این ادمی که خودم نشونی میدم بپرسین...فهمیدم با یکیهماهنگ کرده...برادر بزرگترمم شرو کرد به کتک زدن من...بهش گفته بود من باهاش رابطه دارم...بهش گفته بود هزارتا عکس ناجور ازم داره...انگار داشتم خواب میدیدم...اونا که اومدن بدترین برخورد رو داشتن...اونا که رفتن چاقو گذاشتن گردن من دوتایی...جواب منفی دادن...مادرش زنگ زده بود به برادرم که باهاش حرف بزنه...هزار تا فحش داده بود بهش...مادرش اومد پیشم گفت خودت میدونی همه کاری کردیم...خودت میدونی چقدر دوستت داریم...ولی یه کاری بکن...منم تا میومدم حرف بزنم چاقو میزاشتن گردنم که میخوای با یه همجنس باز ازدواج کنی؟ میخوای ابرومونو ببری؟
اون افسردگی گرفت...منم گرفتم😞😞😞😞
دوتا دیوونه ناامید...هرنمازی بود خوندیم...هر دعایی..هر زیارتی...همه کاری کردیم..ولی انگار دل خدا به حالمون نسوخت
کارش شده رفتن سر خاک و گریه کردن....کارم شده قرص خواب خوردن
6 ماه گذشت...امروز مادرش ازش پرسیده با من حرف میزنه؟گفته نه...گفته باشه ولی اگه باهاش حرف میزنی بهش بگو فکراشو بکنه...هیچ نقطه مثبتی نذاشتن خانوادش...بگو تا جوونه بره برا خودش سر زندگی جدید...نه جوونی خودشو خراب کنه نه تورو...راستم میگفت...همه کاری کردن جز توهین و بی احترامی هیچی ندیدن
اونم پسرشه...حق داره
قلبمون داشت میسوخت...تو گریه باهم خداحافظی کردیم برای همیشه😞😞😞
خدایا چرا گوش نکردی به دعامون...چرااااااا....خدایا تو کجایییی...کجا دنبالت بگردممممممم...
ای امام رضا میگن تو هوای دل جوونا رو داری...پس چرا ما هیچ جوابی نگرفتیم ازت...
یا فاطمه زهرا من چقدر تورو صدا زدم...چقدر التماست کردم
ای حضرت محمد به تو میگن پیامبر مهربانی ها...چرا هیچکدوپتون جواب مارو ندادین پس ...ولم کردین تو این دنیای کثیف
من نمیخااااام زنده باشممممم...نمیخااااااام...خدایا توهم منو ول کردی رفتی