2777
2789
عنوان

امروز برای همیشه....

132 بازدید | 14 پست

امروز برای همیشه از هم جداشدیم😞

با قلبای اتیش گرفته...چه زندگیم وحشتناکه

یک سال و نیم پیش اشنا شدیم...بابای دوتامون فوت شده...با هزاران امید...شرو کرد کار کردن و کار کردن...پول جمع میکرد که بتونه بیاد خواستگاری...که سربلند باشه...اولین حقوقشو داد حلقه

4 ماه بعدش برادرم از دفتر خاطره روزانه من متوجه قضیه شد...تا حد مرگ کتکم زد و گفت نمیزارم اب خوش از گلوت پایین بره...تحمل کردیم...9 ماه بعد اومد خواستگاری...سعی کردم حرفای برادرمو جدی نگیرم تا قضیه جفت و جور بشه...ولی اون روانیه...زن بازه...کثافت کاره...گفت میدونم چجوری روسیاهت کنم...شب خواستگاری نیم ساعت قبل اومدنشون جلو همه گفت این پسره همجنس بااااازه...کثافت کاره فلانه بیسانه...من ثابت میکنم...بهتون ثابت میکنم...برید از این ادمی که خودم نشونی میدم بپرسین...فهمیدم با یکیهماهنگ کرده...برادر بزرگترمم شرو کرد به کتک زدن من...بهش گفته بود من باهاش رابطه دارم...بهش گفته بود هزارتا عکس ناجور ازم داره...انگار داشتم خواب میدیدم...اونا که اومدن بدترین برخورد رو داشتن...اونا که رفتن چاقو گذاشتن گردن من دوتایی...جواب منفی دادن...مادرش زنگ زده بود به برادرم که باهاش حرف بزنه...هزار تا فحش داده بود بهش...مادرش اومد پیشم گفت خودت میدونی همه کاری کردیم...خودت میدونی چقدر دوستت داریم...ولی یه کاری بکن...منم تا میومدم حرف بزنم چاقو میزاشتن گردنم که میخوای با یه همجنس باز ازدواج کنی؟ میخوای ابرومونو ببری؟

اون افسردگی گرفت...منم گرفتم😞😞😞😞

دوتا دیوونه ناامید...هرنمازی بود خوندیم...هر دعایی..هر زیارتی...همه کاری کردیم..ولی انگار دل خدا به حالمون نسوخت

کارش شده رفتن سر خاک و گریه کردن....کارم شده قرص خواب خوردن

6 ماه گذشت...امروز مادرش ازش پرسیده با من حرف میزنه؟گفته نه...گفته باشه ولی اگه باهاش حرف میزنی بهش بگو فکراشو بکنه...هیچ نقطه مثبتی نذاشتن خانوادش...بگو تا جوونه بره برا خودش سر زندگی جدید...نه جوونی خودشو خراب کنه نه تورو...راستم میگفت...همه کاری کردن جز توهین و بی احترامی هیچی ندیدن

اونم پسرشه...حق داره

قلبمون داشت میسوخت...تو گریه باهم خداحافظی کردیم برای همیشه😞😞😞

خدایا چرا گوش نکردی به دعامون...چرااااااا....خدایا تو کجایییی...کجا دنبالت بگردممممممم...

ای امام رضا میگن تو هوای دل جوونا رو داری...پس چرا ما هیچ جوابی نگرفتیم ازت...

یا فاطمه زهرا من چقدر تورو صدا زدم...چقدر التماست کردم

ای حضرت محمد به تو میگن پیامبر مهربانی ها...چرا هیچکدوپتون جواب مارو ندادین پس ...ولم کردین تو این دنیای کثیف

من نمیخااااام زنده باشممممم...نمیخااااااام...خدایا توهم منو ول کردی رفتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرت چه راحت تهمت میزنه

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

عزیزم قسمتت نبوده... 

خدا برات بهترشو کنار گزوشته

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 

من یه چیزی بگم ؟

من اگه جای شما بودم با اینشدت و‌حرارت عشق و خواستن 

با پسری که منو میخواد خانوادشم گفتن به فکر خودت باش خانوادت به دردت نمیخورن 

و همچین وحشی هایی به نام داداش 

حتما پشت میکردم بهشون و‌میرفتم پی زندگی خودم 

و تاوان و هرچیم داشت میدادم 

نمیگم این کارو بکن چون نمیدونم خودت چه شخصیتی هستی یا ظرفیت داری من درباره خودم حرف میزنم 

بعدم داداش هات روانین ظاهران یه وقت نزنن بکشنت و اینججججا کسی به دادت نمیرسه چون فرهنگمون نمیپذیره البته من قبولش ندارم

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
من یه چیزی بگم ؟ من اگه جای شما بودم با اینشدت و‌حرارت عشق و خواستن  با پسری که منو میخواد خا ...

منم ازین میتریم وگنه این فکرو داشتم...اصلا خودم هیچ اگه بلایی سر اون بیارن چی😞

عزیزم فقط میاونم بگم چشماتو باز کن و از احساسات فعلا بیا بیرون و با عقل و منطق فک کن واقعا این پسر لیاقتت رو داره واقعا ادمه یا داری از سر احساسات میگی اگه بد باشه بعدا هیچ پناهگاه و راه بازگشتی نداری.اگه هم واقعا خانواده شما بد هستن با مشاوره صحبت کن حتما حتما از مشاوره های بهزیستی کمک بگیر در ارتباط با برادرات

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.
شما برادر منو نمیشناسید...فقط خودمون میدونیم

هیچ وقت از داداش داشتن خوشم نیومده 

داداش منطقی و خامی داشتن خوبه ولی ۹۹درصد این نیستن خیلی خودشونو خق دار میدونن چه بزرگتر باشه ازت چه کوچکتر 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
تو همچین محیطی چرا دفترچه خاطرات مینویسین اخه؟  بعدم برادرت دلیلش برای بهم زدن ازدواجت چی بود ...

بخدا همین بود....از اون روز میگفت به موقعش میدونم باهات چیکار کنم...وقتیم که اون کارارو کرد بهم گفت دیدی چجوری روسیاهت کردم...ولی جلو بقیه میگه من خواهرام قلبمن...زندگیمن

منم ازین میتریم وگنه این فکرو داشتم...اصلا خودم هیچ اگه بلایی سر اون بیارن چی😞

خب جایی برید که پیدا نکنن 

چون شما الان نیاز به اجازه نداری فقط احترام یا ترست هست مانعت میشه بری ازدواج کنی 

بعدم فقط پسره نیست که شما برید خانوادش چی ؟بلا سر اونها نیارن 

باید ببینی خانواده پسره تا چه حد پشتت هستن بعدم قانون هست میتونی ادبشون کنی فقط نباید بترسی و‌کم بیاری