2777
2789

ما حدود پنج ماهیه ک ازدواج کردیم...ی روز درمیون باهم میریم یه سر میزنیم گاهی ام خودش تنها میره مثل امروز که صبح من میخواستم برم حمام گف میرم یه سر بزنم خونمون بیام

در صورتی ک دیروز اونجا بودیم و فرداشب هم قراره بریم

ما عقدیم البته و رسم داریم دوماد خونه عروس میمونه شبا

من حساسم و نمیخوام بدون من بره خونشون

حق دارم حساس باشم؟

نه حق نداری هرکس یک وقتهایی باید تنها بره پیش مامانش

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن برات مهم نباشه 

وگرنه بعدا خودت برا خودت مشکل درست میکنی و همش جنگ و جدال

درتاریخ99/9/9ضربان قلب دوقلوهامومیشنوم🧒 👩 خدایاشکرت🙏هرکی دوست داشت واسه مادرشدنم صلوات بفرسته 🙏😇🙃

اره گلم مادرشه بره شایدیه حرفی باهم دارن میخان دردودل کنم من کاریش ندارم

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

،😳😳😳😳😳😳😳😳دسم دارید داماد باهاتون زندگی کنه توعقدد خونه دختررررر

کاربری یک میلیاردمه..🤕در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست..!●♪♫چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟●♪♫