ببین دماغ من خیلی زشت بود چشام اصلا تک تک خیره کننده است مژه ها و چشام مشکی مشکی لب قلوه ای ولی یه بینی تپل بیش از حد پهن رو صورتم ریده بود ندیدمش ولی مطمئنم خوشگل میشم تو هم اگه واقعا از بینیت خجالت میکشی عمل کن مطمئن باش از قبلش بهتر میشی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره بابا من سالیانه ساله با بینیم مشکل دارم چنبار بار تا پای عمل رفتم و نشد دیگ با شوه ...
من پیش شاهین روشن میلانی تهران خیلی بهش اعتماد داشتم با این که بهم گفت بینیت زیادی بزرگه و انتظار ظرافت نداشته باش گفتم چشم عمل کن هر چی بشه من راضی ام فقط شبیه بینی آدمیزاد باشه خجالت نکشم گفت اونو حلش میکنم بعد گقتم سرش هم اصلا نره بالا .راستی بینی من اونقد بزرگ بود عینک روش نمی نشست رو استخونه خیلی پهن بود الان از رو گچ امتحان کردم اینکه قشنگ میشینه روش
هیچ وقت نمی بخشمشون همیشه دعا میکنم یه اینجور عیبی خدا رو صورت خودشون بزاره بفهمن من چی می کشیدم ولی بعدم پشیمون کیشم میگم نه خیلب سخته خدا ب هیچ اینجوری نکنه
ببین به هیچ کس نگو عمل میکنی منم یواشکی رفتم و ب هیچ کس نگفتم الان گچ داره و تو خونه مخفی ام اما بعد برداشتن گچ هم که چسب داره با ماسک میزم بیرون تو هم ب هیچ کس نگو بخدا راحتی خیلی سخته قضاوتت میکنن