2777
2789
ن بینیم در حدی زشت بود ک خوشحال بودم کرونا اومده ماسک میزنم همیشه خجالت میکشیدم با خودم هم می گفتم ع ...

ای جان

میشه عکس بینیتو بدی 

حالا ک دیگه عمل کردی

چیشد که جور شد عملت؟ 

خداروشکر 

ببین دماغ من خیلی زشت بود چشام اصلا تک تک خیره کننده است مژه ها و چشام مشکی مشکی لب قلوه ای ولی یه بینی تپل بیش از حد پهن رو صورتم ریده بود ندیدمش ولی مطمئنم خوشگل میشم تو هم اگه واقعا از بینیت خجالت میکشی عمل کن مطمئن باش از قبلش بهتر میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین دماغ من خیلی زشت بود چشام اصلا تک تک خیره کننده است مژه ها و چشام مشکی مشکی لب قلوه ای ولی یه ب ...

آره بابا من سالیانه ساله با بینیم مشکل دارم 

چنبار بار تا پای عمل رفتم و نشد 

دیگ با شوهرم دل و زدیم به دریا

شما کجا رفتی و چند شد عملت

خداروشکر 
آره بابا من سالیانه ساله با بینیم مشکل دارم  چنبار بار تا پای عمل رفتم و نشد  دیگ با شوه ...

من پیش شاهین روشن میلانی تهران خیلی بهش اعتماد داشتم با این که بهم گفت بینیت زیادی بزرگه و انتظار ظرافت نداشته باش گفتم چشم عمل کن هر چی بشه من راضی ام فقط شبیه بینی آدمیزاد باشه خجالت نکشم گفت اونو حلش میکنم بعد گقتم سرش هم اصلا نره بالا .راستی بینی من اونقد بزرگ بود عینک روش نمی نشست رو استخونه خیلی پهن بود الان از رو گچ امتحان کردم اینکه قشنگ میشینه روش

من پیش شاهین روشن میلانی تهران خیلی بهش اعتماد داشتم با این که بهم گفت بینیت زیادی بزرگه و انتظار ظر ...

خب خداروشکر پس خوب شده

منم همه بهم میگن وااای چقد تو تغییر میکنی چقد خوشکل میشی واااای

از همین حرفاشون میترسم دوست ندارم انقد بگن

خداروشکر 
منم از یچگی ب خاطر بینیم زجر و درد کشیدم بارها بهم متلک گفتن همکلاسیام اصلا مینشستن در مورد بینی من ...

ای جان میفهمم 

منم از بینیم راضی نبودم بزرگ بود ولی میگفتن به صورتت میاد 

ولی مشکل داشتم خداروشکر عمل کردی

چند گرفت ازت

خداروشکر 

ببین به هیچ کس نگو عمل میکنی منم یواشکی رفتم و ب هیچ کس نگفتم الان گچ داره و تو خونه مخفی ام اما بعد برداشتن گچ هم که چسب داره با ماسک میزم بیرون تو هم ب هیچ کس نگو بخدا راحتی خیلی سخته قضاوتت میکنن

ای جان میفهمم  منم از بینیم راضی نبودم بزرگ بود ولی میگفتن به صورتت میاد  ولی مشکل داشتم ...

منم حالا ک بحث عمل شد خواهری ک همیشه مسخره ام میکرد می گفت بینیت به صورتت میاد من میفهممت چه دردیه برو عمل کن

منم حالا ک بحث عمل شد خواهری ک همیشه مسخره ام میکرد می گفت بینیت به صورتت میاد من میفهممت چه دردیه ب ...

ببین من حس بدی میگیرم انقد همه بهم میگن واای تو عمل کنی خیلی خوب میشی 

میدونی انگار حسرت داره تو حرفاشون 

انرژی بدی میگیرم میگم کاش اصلا نمیگفتم بهشون 

میترسم بد بشع

خداروشکر