2777
2789

واقعا چرا؟ انگار خودشون اصلا زندگی ندارن. همه چی وابسته به شوهر و بچه 

همش تو فاز فیلم بازی کردن واسه شوهر که چی؟که زندگیه بهم نخوره و یه سقفی بالا سرشون باشه

خب واقعا چرا ازدواج میکنید؟ همون خونه پدر بهتر نیست؟ حداقل این همه خونه داری هم مجبور نیستید بکنید خب

اخه زن مگه چیش از مرد کمتره که نره خودش کار کنه و خرجشو بده، اینقدر هم منت مرد بالا سرش نباشه؟

چرا اینقدر این مرد ها رو پروو میکنید اخه؟ 

بابا شما یک انسان عاقل و بالغ هستید. چرا اینقدر نا امیدی و افسردگی و زندگی روتین؟

چرا یه تکونی به خودتون نمیدید؟ یکم تلاش بابا.

بخدا همون مرد هم وقتی ببینه شما ضعیف و وابسته نیستید بیشتر بهتون احترام میذاره!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ها نتیجه تربیت اشتباهی که نسل به نسل داره می چرخه زن یعنی کلفتی زن یعنی ضعیف بودن زن تو سری خوردن اگه کم بزاری شوهرت خیانت می کنه حواست باشه و......اگه دیر ازدواج کنی ترشیده میشی.خیلی ها هم خونه پدر ارامشی ندارن که بمونن به هر طناب پوسیده ای چنگ میزنن برا فرار .شما شاید چند درصد از افراد و در محیط های خانوادگی خوب میبینی خیلی هاهم شرایطشون برعکس

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  
بخدا حرص میخورم وقتی میبینم خانوما اینقدر دارن به خودشون ظلم میکنن و حاضر نیستن چشماشونو باز کنن

مثل این میمونه به کسی که سوادش پایین بشینی لز فلسفه و اانتگرال و اینجور چیزا توضیح بدی نمیشه عزیزم 

خیلی ها نتیجه تربیت اشتباهی که نسل به نسل داره می چرخه زن یعنی کلفتی زن یعنی ضعیف بودن زن تو سری خور ...

اتفاقا من خودم اصلا خانواده خوبی نداشتم. دقیقا یه همچین خانواده ای داشتم

ولی واقعا دیگه قبول ندارم تو قرن 21 و عصر ارتباطات، و این همه اطلاع رسانی، بازم زنا تو سری خور هستن. 

مشکل از خودمونه. خودمون نمیخوایم شجاع باشیم و تغییر کنیم.

اسی شما خودت چیکار میکنی ، مشکل پیش بیاد تو زندگیت ول میکنی میری ، من خودم شاغلم درامد دارم ولی بازم ...

مشکل داریم تا مشکل. من ادم سازگاری ام، ادمی نیستم که فوری ول کنم برم. ولی اره بخدا که ترجیح میدم سختی و بی پولی بکشم، اما تحقیر نشم و رو پای خودم وایسم

مثل این میمونه به کسی که سوادش پایین بشینی لز فلسفه و اانتگرال و اینجور چیزا توضیح بدی نمیشه عزیزم&n ...

مثلا همین نی نی سایت. چطور خانوما میتونن بیان بگن آی وای شوهرم اینجور شوهرم اونجور، 

بعد نمیتونن 4 تا مطلب درست حسابی بخونن و اطلاعاتشون رو ببرن بالا و سعی کنن زندگشیون رو بهتر کنن؟

به نظر من موضوع اینه که "نمیخوان" تغییر کنن

مثلا همین نی نی سایت. چطور خانوما میتونن بیان بگن آی وای شوهرم اینجور شوهرم اونجور،  بعد نمیتو ...

عزیزم همه اینا که میگی درست ولی همه این موضوع ها ریشه در تربیت اشتباه همه ما داره همین که ماها الان یک درصد از مادر هامون بهتریم خودش خیلی کاره و شاید بچه های ما یک درصد بهتر از ما بشن 

عزیزم همه اینا که میگی درست ولی همه این موضوع ها ریشه در تربیت اشتباه همه ما داره همین که ماها الان ...

قطعا تربیت ما مشکل داشته ولی ادما میتونن عوض بشن. باید تغییر کنیم که نسل بعدی مثل خودمون نشن.

باید اطرافیانمون رو اگاه کنیم. کاری نکنیم که این چیزا عادی به نظر بیاد..

قطعا تربیت ما مشکل داشته ولی ادما میتونن عوض بشن. باید تغییر کنیم که نسل بعدی مثل خودمون نشن. باید ...

ببیین کسی رو که خابه میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خاب نه.خیلی از خانم ها هر چقدم بگن میخاییم تغیر کنیم در جا جا میزنن خیلی از اطرافیان خودم دیدم به حدی به شوهرش رو داده هر جور میخاد باهاش حرف میزنه وقتی میگم رو دادی میگه چکار کنم وقتی میگم چکار کن میگه  نمی تونم

ببین همین تاپیکی که زدی حنی خیلی از خانم ها حاصر به شرکتش نیستن همه اینارو خیلی عذر میخام چرت و پرت میبینن میگن یارو صداش از جای گرم در میاد از شرایط ما چی خبر داره بازم عذر میخام اینجوری گفتم

ببیین کسی رو که خابه میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خاب نه.خیلی از خانم ها هر چقدم بگن میخای ...

منم دقیقا همینو میگم. خودشون نمیخوان

و ببخشید وقتی میاد میگه شوهرم اینجور، من یکی دلم نمیسوزه، چون خودش خواسته