2777
2789

شوهرم 60 مادرشوهرم 70. بستگی ب بیمارستان و داروها داره مثلا برادرشوهرم یه بیمارستان بدرد نخور بستری شد فوت کرد ولی همسرم و مادرشوهرم حالشون خوبه خوب شده

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همچی با خداس گلم ولی من شنیدم جوشونده کندر، خیلی ریه رو درست میکنه برا همین کرونا

میگف طرف اکسیژنش ده بوده خورده سه لیوان اینطورا، شدع نود

حالا راست و دروغشو نمیدونم

مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.

این درگیری توخونه مرگه باید بیمارستان خصوصی ببری دولتی هم مرگه این وضعیت فقط خصوصی بالا سر مریض باید وایسی نذاری حتی دسشویی بره. من همسرمو با ویلچر میبردم زودتر از بقیه مرخص شد

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
شوهرم 60 مادرشوهرم 70. بستگی ب بیمارستان و داروها داره مثلا برادرشوهرم یه بیمارستان بدرد نخور بستری ...

ای وای برادرشوهرت چندسالش بود؟خودت مریض نشدی

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
همچی با خداس گلم ولی من شنیدم جوشونده کندر، خیلی ریه رو درست میکنه برا همین کرونا میگف طرف اکسیژنش ...

دروغهههههه همسرم بدتر شد با اینا داشت میمرد

ای وای برادرشوهرت چندسالش بود؟خودت مریض نشدی

چرا هممون درگیر شدیم منم مریض شدم ولی من ادم ضعیفی نیستم حتی قرصم نخوردم!  برادرشوهرم 36 سالش بود بدون بیماری