2777
2789
عنوان

خواباندن نوزاد شیطون 8 ماهه کممممک

| مشاهده متن کامل بحث + 1183 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه از ۶ به بعد نخوابنش.بعد شام یکم بازی کن باهاش تا خسته بشه.حتما چراغ  ها رو خاموش کن .ماساژ بده.اگه  بتونی یه چیز سبک بدی بخوره قبل خواب سیر بخوابه ‌ یه چند وقت همینطوری پیش بری خوابش تنظیم میشه

خیلی کم نهایت دو سه بار در حد نیم ساعت

دختر منم همینطور بود از بس اذیت میکرد من دیگ تلاشی برای خوابوندنش نمی‌کردم میزاشتم بازی کنه گاهی وقتا گریه میکردم شبا

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
خوابش نمیاد مشخصه .باهاش بازی کن خسته شه دختر من ۹ماهشه قبل خواب انقد باهاش بازی میکنم تا خسته میشه ...

کلی بازی کردم اصلا امگار بدتر سرحال شدبازی هم نکنم حوصله ش سر میره گریه میکنه 

پسره منم اونطوريه  ي قطره بي بي سد هست اونو دادم بهش گياهيه با اون قشنگ خوابيد بعدش چهار روز پ ...

ضرر نداره قطره هر شب میدی؟ تجویز دکتره؟ من دخترم بالاخره کم میاره تسلیم میشه ولی یاد هم از خواب میپره خوابش هم سبک کوچکترین صدایی بیدارش میکنه

ضرر نداره قطره هر شب میدی؟ تجویز دکتره؟ من دخترم بالاخره کم میاره تسلیم میشه ولی یاد هم از خواب میپر ...

نه ارامش بخشه ديگه نميدم بهش ديگه اثر نكرد ولي برا چند روز عاليه ك يكم ادم استراحت كنه 

راهی پیدا کردی بمنم بگو 😂😂تا ۲فیلم میبینه 

ای جااان حالا دختر اولم اینقدر خوب بود خودش می‌خوابید تو سه سالگی مهمون ساعت 10 خونمون بود میگفت برید خونتون ما میخوایم بخوابیم ولی این از دنیا اومدنش خواب حرام شده 

بچه۸ ماهه و قصه   ؟؟؟

والا تو اینترنت میخونم برای بچه این سنی کتاب بخونید منم کتاب میارم براش بخونم این فقط میخواد بخوره کتابو حس اسکول بودن بهم دست میده شوهرم هم میگه خدا شفات بده نمیدونم بچه های مردم حتما آروم گوش میدن نگاه میکنن یا بچه من اینجوریه 

والا تو اینترنت میخونم برای بچه این سنی کتاب بخونید منم کتاب میارم براش بخونم این فقط میخواد بخوره ک ...

عزیزم اینترنت رو ول کن بچه ها واقعا تا یک سال درکی از کتاب و عکساش ندارن

تازه بعدشم حتی اگر بخوای هم ک نباید برایش کتاب بخونی باید شکل هاشو بگی مثلاً این بع بعی  این هاپو این فلان ولی در کل بنظرم الان خیلی زوده برااین چیزا یه مشت اسباب بازی بریز جلوش بکنه دهنش دربیاره

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍