2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 42 پست

فاطمه جان میدونی این امپول مثبت کاذب هم میده 

حتما باید از موعد بگذره یا حداقل ۱۶ روز از زدن امپول بگذره بی بی چک بزنی ...۱۴ روز بعد امپول ازمایش بدی مشخص میشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

عزیزم با ادرار صبح تست زدی؟

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها بیبی چک دختر پررنگ تر میشه زود یا پسر؟ 

دختر هم زمانی زودتر مثبت میشه هم پررنگ تره دوتاخطم زودتر درمیاد

پسر باید زمان بیشتری از لقاح گذشته باشه تا نشون بده

البته علمی نیستا از رو تجربس

۱۵روز گذشتع یعنی؟؟؟.  زود هاله انداخت یانع؟؟؟ اگ زود هالع داشتن که حتما ازمایش بده

اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه و‌حاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من⁦♥️⁩😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔⁦🖐️⁩....  دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺⁦♥️⁩.            😍اقام ابو الفضله😍  میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟

الهی بگردم توام عین من چند تا زدی ببینی هستی یا نه 

الهی باردار باشی عزیز

من هیچ کدوم از این تست ها رو صحیح نمیدونم اصلا عکسا برام بزرگ نمیشه که زوم کنم ،😁

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه ها کسی هست در مورد آی یو ای به من کمک کنه؟

بپرس بدونیم میگیم ندونیم میریم