2777
2789
عنوان

امشب دکتر خیلی منو ترسوند

861 بازدید | 72 پست

بچه ها من تا حالا سه بار بارداری ناموفق داشتم شوهرم از یه دکتر خیلی پیر وقت گرفت رفتم پیشش گفت شما تا 4 سال دیگه حامله بشی هر چی بیاری همین میشه! بهش میگم من الان 30 سالمه 4 تا5 سال بگذره که  شرایطم بدتر میشه میگه نه! ای خدا شوهرمم ازین بیخیال ها من دارم از سرشب خودمو میخورم تورو خدا دعا کنید برام هر دکتر میرم یه چیز میگه یاصاحب الزمان خودت کمکم کن آقا😔

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️

سقط داشتی یا زایمان زودرس؟

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخرين باري كه قبل از بارداري، پيش دكتر متخصص رفتم، گفت امكان نداره باردار بشي

ولي من ماه بعدش باردار شدم

خدا بزرگه

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
آخرين باري كه قبل از بارداري، پيش دكتر متخصص رفتم، گفت امكان نداره باردار بشي ولي من ماه بعدش باردا ...

دقیقا منم رفتم دکتر گفت طبیعی نمیشه باید ای وی اف کنی

دقیقا همون ماه طبیعی باردار شدم اما برام نموند

بعدش چون عجله داشتیم ای یو ای کردیم وشد

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم

نگران نباش شاید دلیل سقط هات ترس و نگرانی خودت باشه 

سعی کن قبل بار داری بنیه ات رو تقویت کنی 

شما که سابقه سقط داری می خوای تا سه ماه اول که خطر سقط زیاده به کسی چیزی نگو بعد که خطر رفع شد بگو این مدلی کسی حرفی هم نمی زنه ناراحت شی 

نا امیدم نباش خدا کریم خودش یه بشکن  بزنه  در ثانیه ای حال ادم به حالی دیگه تغییر می کنه 

آخرين باري كه قبل از بارداري، پيش دكتر متخصص رفتم، گفت امكان نداره باردار بشي ولي من ماه بعدش باردا ...

ای خدا کاش منم یه بچه بسلامت بیارم واقعا سختی کشیدم

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
یه سقط دوتا زایمان زودرس😔😔

دیدم الآن تو تاپیک نوشته بودی 35 هفته و 7 ماهه

علت زایمان زودرس رو بگو

و اینکه چرا اونی که 35 هفته بود از دنیا رفت؟

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2