2777
2789
عنوان

با ۲٠٠ تومن سیسمونی چی بخرم 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 134 پست
نه دیگه اگر میرفتم با یه تیر ۳٠-۴٠تا نشون میزدم😁😁

منم هنوز باردار نشدم ولی خیلی دوست دارم چیز میز بگیرم یه میگم پولامو جمع کنم مینی واش بگیرم یه میگم طلا درضمن طلا همش درحال بالا پایینه تا من بیام جمع کنم میره دوسه میلیون میشه😓😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم شهری؟ به خدا قسم ۱۱۸ ساده هاشه مخصوص هاش ۳۰۰ تومن برو حتی توی دیجی کالا هم همینه ارزونی شده من ...

اونت میخری؟چه مارکی میخری؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
دویست میلیون مگه زیاده؟ کسی که الان سه تا خونه و یه باغ و دو تا ماشین و طلا و سکه داره و هرشب میوه و ...

درسته خیلی پولمون بی ارزشه ولی 200میلیون واسه سیسمونی خوبه دیگه 

و من دختر شدم که تورا آرزو کنم...😌🌸
سرهمیا همه ۱۵۰ ایناست😐😐

همه نه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
منم هنوز باردار نشدم ولی خیلی دوست دارم چیز میز بگیرم یه میگم پولامو جمع کنم مینی واش بگیرم یه میگم ...

اگر من پولی دستم بیاد میرم سیسمونی میخرم دیگه

چون تجربه بهم ثابت کرده هرچی اونورتر بره هی گرونتر میشه

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   
حالا ساکو حواست باشه از این چسبیا نخری بعضیا میخرن مدام درش باز میشه زیپ داشته باشه همونجام امتحان ن ...

چقد نکته هلی خوبی بهم گفتی عزیزم😍 خداخیرت بده ممنونم 😍😍

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون