2777
2789
مرررسی مررسی  خیلی خاص و خوب حرف میزنی  من هروقت کسی بگه ان شاءالله ازدواج واینحرفا چندا ...

فدات بشم خدابزرگه امیدخدا بهترین ها برات پیش بیا.عزیزدلم خیلی دوس دارم اما وقتم خیلی پره اصلا نمیتونم

خدای بزرگ خودت ضامن خوشبختیم باش❤
فدات بشم خدابزرگه امیدخدا بهترین ها برات پیش بیا.عزیزدلم خیلی دوس دارم اما وقتم خیلی پره اصلا نمیتون ...

ان شاءالله. 

راستی عزیزم تو امضات نوشتی به دل شکسته م رحم کن 

چرا؟ 

اینوپرسیدم چون من زیاد دعا و سوره قرآنی بلدم گفتم شاید بتونم راهنماییت کنم 

خیلی دوس دارم منم بتونم جبران کنم برات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله.  راستی عزیزم تو امضات نوشتی به دل شکسته م رحم کن  چرا؟  اینوپرسیدم چون ...

فداتشم اخه من چیکار کردم شک نکن خود شما خیلی. خوبی خدام بهت نظر داره عزیزدلم راستش عزیزم ی کم مشکلات با همسرم توزندگی دارم ممنونم عزیزم

فداتشم اخه من چیکار کردم شک نکن خود شما خیلی. خوبی خدام بهت نظر داره عزیزدلم راستش عزیزم ی کم مشکلات ...

مگه خوبی فقط پول و اینچیزاست 

همینکه باکلامت باعث امیدواری کسی بشی صدها قدم جلومیفتی.

عزیزمی‌.

بپرسم چه مشکلاتی؟

اگر مشکلات خصوصی منظورته و زناشویی که راه حلشو بلدم.

اگرم چیز دیگه منظورته مثلا محبت که سوره مزمل بخون عاالیه باذکر یاودود. اگرچیزدیگه ای هست بگو تا براش پیداکنم

مگه خوبی فقط پول و اینچیزاست  همینکه باکلامت باعث امیدواری کسی بشی صدها قدم جلومیفتی. عزیزمی‌ ...

فدات بشم خاهری.تو دعوا خودشو کنترل نمیکنه حرفی میزنه از دلم در نمیره  کفر میگه ،کاری. کرده دیگ دوس نداریم رابطه هم داشته باشیم همسرم دوس داره زنش باورش داشته باشه تو همه چی و خوش رو و پایه و پرانرژی باشه اما متاسفانه من اونطور نیستم شکاک  و بد دلم شدم

فدات بشم خاهری.تو دعوا خودشو کنترل نمیکنه حرفی میزنه از دلم در نمیره  کفر میگه ،کاری. کرده دیگ ...

خب ببین میخوای بیا کانال استادشجاعی همه چیشم رایگانه. مهارت زنانگی و زندگی کردن رو یادت میده عاالیه.من خودم خیلی اهل بگومگوبودم ازوقتی سخنرانیاشوگوش میدم واقعا بهتر شدم .

راجب همه چی صحبت میکنه و آموزش میده.

خب ببین میخوای بیا کانال استادشجاعی همه چیشم رایگانه. مهارت زنانگی و زندگی کردن رو یادت میده عاالیه. ...

چتو تلگرام بیارمشکانالو ؟دستگلت درد نکنه عزیزم

برای رزق وروزی  مشکلات مالی میتونین راهنماییم کنین؟

سوره مزمل بخون ۴۰روز عاالیه. درکنارش تو کانال استادشجاعی هم عضوشو تاتغییرت بده و بتونی رزقتم نگهداری.بعداینکه فیلم راز رو هم حتما ببین باید یاد بگیری چجورپولوجذب کنی 

درخواست دوستی میدم قبول کن تا آیدیمو برات بزارم یادت بدم.خوااهش عزیزم

آبجی جان شرمنده بخدا همسرم تحت هر شرایطی نمیزاره درخاست قبول کنم ب این خاطر گزاشته بیام اینجا بخدا

آبجی جان شرمنده بخدا همسرم تحت هر شرایطی نمیزاره درخاست قبول کنم ب این خاطر گزاشته بیام اینجا بخدا

باشه عزیزم 

پس 

برو بالای تلگرامت بنویس 

ostad_shojaee@

دقیقا همینو بنویس 

بالای تلگرام منظورم اونجایی هست که علامت سرچه 

اگر باز نشد بگو تا عکس بزارم

عزیزدلم زدم نیاورد

#تنبلی_و_بی_حوصلگی ۱۱

عشق بخش کوچکی است از آنچه که برای تضمین و ثبات یک زندگی لازم است،

بزرگترین عاملِ موفقیت زندگی؛
آموختن مهارتهای اداره ی خانواده، توسط زن و مردی است که تصمیم به ازدواج گرفته اند.

✔️ در شکستهای زندگی شما؛ یکی از شما یا هردونفرتان مقصرید.... نه خدا

ostad_shojaee@

همین پیامو با آدرس کپی کن بفرست واسه کسی توتلگرام بعد میبینی که رنگ همین آدرس رنگی میشه بزن روش میاد