2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی با اینکه اسلیو کردی بازم اشتهات زیاد؟؟؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

الان تو اون تاپیک نظرمو فک کنم خوندی دوستم عمل کرد البته اون خیلی خیلی چاق بود شما رژیمم بگیری نتیجه میگیری چرا بدنتو تیغ بزنی من خودم با رژیم ۲۴ کیلو کم‌کردم شما ک کمتر من اضافه وزن داری

😔
اره خب منم معده دارم ...ولی مهمترش معدم سیر میشه چشمم نه برا همین تا گرسنم میشه میخورم

خب داری اما کوچیک شده به هر حال 

پس واسه چی عمل کردی وقتی اشتها هنوز سر جاش 

یعنی به جای سه وعده ده تا وعده کوچیک بخوری 

خب فرقی نکرده پس 

الکی عمل کردی انگار 

چیزایی که دوست داری نخر و تو خونه نباشه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

گلم من دوستم انجام داد

ولی رژیم میگیره دکترش توصیه کرد

برای اینکه مواد معدنی بدنش تامین بشه مولتی ویتامین براش نوشت...چند ماه بعد هم میره باشگاه  

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹