وقتی باردار بودم شدیدا ویار داشتم،تو شهر غریب کع حز مادرشوهر کسی نبود و میدونست نمیتونم غذا بپزم از گشنگی مردم یکم غذا نداد دستم،حالا که بچم دنیا اومده بچم شیرین شده براش و تو همه کاراش خودشو قاطی میکنه، همش دعکتمون میکنه خونش،به شوهرم گفتم هوا سرده من همش میرم بیرون بچه سرما میخوره،تازه خوابیده بود میاد بچه یه ماهه رو بیدارش میکنه،بچه رو میشونتش میگم نکن ستون فقراتش آسیب میبینه میگه من ۵۰ تا بچه بزرگ کردم،یا میگه وقتی بزنیش میاد پیش من،منم گفتم برگشتنی دوباره میزنمشبه شوهرم گفتم مناجازه نمیدم بچم بدون من جایی باشه،بچه گریه میکنه زود نگا میکنه جاشو،من دوس ندارم کس دیگه جا بچمو نگا کنه.شماها بودین چیکار میکردین؟؟
من اجازه ندادم یه بار گفت پوشکش نکن اینطور نگیر گفتم پوشک نکنم شما کهنشو میشوری یا اینکه گفتم ۹ ماه باهاش درد کشیدم اونطور دلم بخواد رفتار میکنم البته من با مادر شوهرم راحتم اینارو گفتم دیگه دخالت نکرد
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
هیچ راهی نداره جز قطع رابطه من دوساله زندگیم و داغون کرده مادرشوهرم دوساله پسرم دنیا اومده فقط دخالت دخالت فک میکنه فقط خودش بلده و من هیچی نمیفهمم حرفایی میزنه کاملا غیرمنطقی آدمو روانی میکنه دوساله وحشتناک عذاب کشیدم البته هنوزم ادامه داره هرچی هم شوهرم رفته باهاش حرف زده انگار نه انگار واقعا بهت میگم خیلی از این مادرشوهرا هیچی هیچی نمیفهمن بیسواد هم هست دیگه بدتر
من یه هفته بدون منظور بچه رو نفرستادم خونه مادرشوهرم.فوش و نفرین و تهدید به این که از خونمون برین بیرون شدم
سخته یکجا نشینی با خونواده شوهر انتظار خیلی دارن
نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای الناز شاکردوستم اسم پروفایلمم بخاطر اونه
اهههه چقد اینجور ادما رو مخن خدا قسمت نکنه ب زووور میخوان بچه رو ب سمت خودشون بکشونن ا ...
اره میخواد بکشونه طرف خودش و بین من و بچم جدایی بندازه،چن روز پیش رفته بودیم خونشون به شوهرم گفت برو پوشک بیار عوض کنم گفتم نمیخواد داریم میریم خونه خودم عوض میکنم
آره دقیقا باید همیشه بفرستیش پیششون مخصوصا من که طبقه بالا خونشونم
منم همین طور.چند تا بچه داری؟چندسالشه
نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای الناز شاکردوستم اسم پروفایلمم بخاطر اونه