2777
2789

اونا که قارچ میزنن واینا دستورشو بدین بهم 😘

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

من پیاز سرخ میکنم مرغ ریش ریش 

ادویه و فلفل تند

بعد میذارم توی نون ساندویچ با خیارشور و گوجه

همین

پنیر نمیزنم

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین عزیزم سینه مرغ و بزار بانمک و زردچوبه بپزه بعد ک پخت ریش ریش کن واینا دلبخواهی خاسی بریز خوشمزه ترمیشه..‌. قارچ و فلفل دلمه وذرت ومرغ و باهم سرخ کن همین بعد ما یکم پنیز پیتزاهم میزنیم خیلی خوب میشه

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

مرغ و یکمی میپزم تا از خامی دراد.بعد تو تابه گریل یا معمولی یکمی روغن میزنم و مرغ و یکمی فلفل و نمک میزنم و زردچوبه و باروغن کم سرخش میکنم.قارچم سرخ میکنم با سیبزمینی سرخ شده و یکمیپنیر پیتزا.. با نون باگت و گوجه و سس

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
ببین عزیزم سینه مرغ و بزار بانمک و زردچوبه بپزه بعد ک پخت ریش ریش کن واینا دلبخواهی خاسی بریز خوشمزه ...

همین فقط خوشمزه میشه من همیشه ساده درست می کردم این سری یه تغیر میخوان بدم

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
مرغ و یکمی میپزم تا از خامی دراد.بعد تو تابه گریل یا معمولی یکمی روغن میزنم و مرغ و یکمی فلفل و نمک ...

میشه سیب زمینی نزنم فکر کنم خوب نشه🤔🤔🤔

همین فقط خوشمزه میشه من همیشه ساده درست می کردم این سری یه تغیر میخوان بدم

اره خیلی ما اویشن و فلفل قرمزم میزنیم اگ دوس دازی بزن خوب میشه

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
اره خیلی ما اویشن و فلفل قرمزم میزنیم اگ دوس دازی بزن خوب میشه

مرسی عزیزمم

مرغ و آب پز میکنم تیکه تیکه میکنم تو روغن یکم سرخ میکنم بعد قارچ و میریزم داخلش سرخ میکنم فلفل دلمه داشته باشم میریزم نمک و فلفل مواد و میریزم داخل نون ساندویچ روش پنیر پیتزا میریزم روش فایل میپیچم میچینم تو فر تا نون خشک نشه فقط پنیر آب بشه 

یا مواد و میریزم تو ظرف پیرکس روش پنیر میریزم میزارم فر با گوجه و خیار شور میخوریم😋

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
میشه سیب زمینی نزنم فکر کنم خوب نشه🤔🤔🤔

اره تو ساندویچ دستت بازه.من میزنم‌چون بچه هام عاشق سیبزمینی هستن‌.کلا کنار ساندویچ سیبزمینی میچسبه.

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
مرسی عزیزمم

راستی اگ فر یا توستر داری میتونی واسه پنیرش بریزی توی ظرف بعد بزاری توفر خیلی بهتره

مامیزاریم توستر پنیروقشنگ سرخ میکنه

دو مدل هست کدوم رو میخواهی من یه مدل سینه مرغ ابپز میکنم بعد پیاز داغ و ادویه و رب گوجه و فلفل دلمه میذارم دم میاد یه مدلش هم قارچ سینه مرغ و سس مایونز و ذرت با سس قاطی میکنم

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏