2777
2789

اتلیه میلاد

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتلیه خوب  سرخ  فلامینگو  اینا برا عروس حرف نداره  تازه سرخ استودیو تخصصی کو ...

فلامینگو ک خودم واسه عروسی رفتم. ولی واسه عروس نمیخوام دو س تا عکس خانوادگی میخوام. اونجا قیمتشون خیلی بالاست🤪

فلامینگو ک خودم واسه عروسی رفتم. ولی واسه عروس نمیخوام دو س تا عکس خانوادگی میخوام. اونجا قیمتشون خی ...

سرخ هم قیمت فلامینگوعه

من برای بارداری و کودک و عروسیم رفتم سرخ 

داداشم عروسیش فلامینگو بود 

عکس برا رو شاسی میخوای؟

سرخ هم قیمت فلامینگوعه من برای بارداری و کودک و عروسیم رفتم سرخ  داداشم عروسیش فلامینگو بود&n ...

سلام شما اتلیه سرخ برای عروسیتون رفتید کارشون چطوره راضی بودید؟
اتلیه فلامینگو که برادرتون رفته چطور بود؟
نظر منفی برای اتلیه سرخ خیلی خوندم توی نت، حقیقت داره یا نه؟ بعد از قرارداد پول اضافه زیاد میگیرن یا نه، ببخشید زیاد سوال کردم ، ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام شما اتلیه سرخ برای عروسیتون رفتید کارشون چطوره راضی بودید؟ اتلیه فلامینگو که برادرتون رفته چطور ...

ببخشید دیر جواب دادم 

نیومده بودم سایت 

نه عزیزم دوتاش فوق العاده بود 

اصلا هم هزینه اضافه ای دریافت نکردن

شما و عروسا هرجا رفتین جلوه های ماندگار شاندیز ،اقای اسلامی نرین 

فیلم عکسهای عروسی منو خراب کردن ،اپراتور خودش اصلا بلد نبود و دوربین خیلی قدیمی آورده بود ،تنظبم نور بلد نبود ،فیلملم ناقص شده وسط رقصام ،عکسام سیاه و بی کیفیت شدن ،رغتم شکایت کردم ولی چون پشت هم هستن به جایی نرسید متاسفانه فقط ۴۰۰ میلیون پول عروسی دادم خاطرات تلخ برامون مونده 

فایلهای اصلی رو هم نمیدن یا وجودی که پول جدا گرفتن ، بیرونمون هم کردن وقتی اعتراض کردیم 

خانم فرقانی زبون باز اونجاست که اولش خیلی خوبه ولی بعدش خیلی توهین می‌کنه و هیچ حقی بهت نمی‌ده 

اتحادیه هم هییییچی 

دادگاه هم ارجاع میده به همین آدما 

خلاصه اگر خاطراتتون براتون مهمه جلوه های ماندگار آقای اسلامی نرین

عروسی لاکچری من هیچ عکس و فیلمی ازش نمونده 

تباه شدم ،سوختم ،خاکستر شدم 😞 اعتماد نکنید نرید من تنها نیستم ،حیلی ها مثل منن،گول ظاهر و نمونه کار و چرب زبونی نخورید 

دوربینهای ارسالی قدیمی اپراتور کار آموز نابلد و خروجی های افتضاح ،مال منم که کلا هیچی شد داغی که به دلم مونده افسردم کرده

آتلیه جلوه های ماندگار شاندیز (مشهد ) حمید اسلامی مدیریتش

اتحادیه هم هیچ‌کار نمیکنه 

فقط نرین خلاص