2777
2789
عنوان

بیاین ی خاطرات فوق العاده خنده دار براتون بگم... 😅😅😘

| مشاهده متن کامل بحث + 21042 بازدید | 79 پست

من یه بار رفته بودیم مسافرت خونه یکی از اقوام.اومدم از تو چمدون وسایل حمومم رو برداشتم رفتم حمام.وقتی برگشتم اومدم از وسط حال رد شم همه هم نشسته بودن ژیلتم از تو وسایلم افتاد زمین.مادرشوهرم دید گفت بیا این مال توعه  خلاصه آب شدم از خجالت

من کلا خییییلی سوتی میدم.یه بار حرف از این بود که آب خیلی گرم یعنی داغ واسه پوست خوب نیست.منم یه دفعه تو جمع به شوهرم گفتم عههههههه پس واسه همین تو حموم تو همش میگی آبو سرد کن

من  

شوهرم  

خانواده  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین امسال عید هم بند سوتین دختر جاریم افتاده بود وسط اتاق حالا کلی هم مهمون رودروایسی دار نشسته بودن.وای ما آنقدر خندیدیم داشتیم میمردیم.نمیدونستیم چطوری به چه ترفندی بریم اون مایه ننگ رو از اونجا برداریم  

من داییم اوایل عقدشون بود بعد دختر خالم اومد خونمون بعد یکم رفت هدفونشو جا گذاشت من گزاشتم تو گوشم رفتم در اتاق دایی‌مو در زدم چون هدفون رو گوشم بود چیزی نشنیدم ولی صدای زمزمه اومد بعد هدفونو در اوردم دوباره در زدم چیزی نگفت درو باز کردم دردم زن داییم شلوارشو کشیده پایین و داییم مشغوله در نیمه باز بود بدبختا حول شدن هرکی یه ور میرفت 

تا داییم اومد درو بست😂