2777
2789

شما هم اگه دوس داشتین بگین.... ☺

🔴یادمه بچه ک بودم ی بار منو دختر خاله هام تو خونه تنها بودیم و مامانامونم رفته بودن بیرون....  بعد از اینکه یکم بازی کردیم و..... حوصلمون سر رفت...

رفتیم تو اتاق مامان بابامون ک حالا مثلا ی چیزی پیدا کنیم و باهاش سرگرم شیم... (مامانم همیشه تو کمدش پر از جایزه و خوراکی بود) ما کلی گشتیم و چیزی پیدا نکردیم.... :(

یهو من ی بسته دیدم... خیلی جالب بود بنظرم.... بسته بندی خوشگلی داشت🙊

بازش کردم... توش ی چیز مث بادکنک بود.... خیلی خوشحال شدم و نشون دختر خاله هام هم دادم.... گفتم بیاین بریم بادشون کنیم.... 

خلاصه هر کاری میکردیم حالا مگه باد میشد اون... 🙊🙈😂😂😂

تا بالاخره تونستیم ی ذره بادش کنیم.... گفتم وااا این چرا اینجوریه اخه  :( بادکنک درااااز

.... 

بعد ک مامانا اومدن دیگه نگم براتون... 😕😕

بدووون توضیح، بدووون دلیل، فقط میزدن ک چرا بی اجازه رفتین تو اتاق مامان باباتون؟؟؟؟! 😐😕( اخه حالا مگه بار اولمون بود ک بدون اجازه میرفتیم تو اتاقشون😫) 

..... 

ما همیشه سوالمون این بود ک چرا بخاطر ی بادکنک مارو اونجوری زدن😫😒😪

.... 

تا بالاخره در سال های بعدش فهمیدیم قضیه چیه 😒😐😐😐

😅😅😅😅😅😅😅😅😅 

🔴چون خیلی از اون ماجرا گذشته و کامل یادم نمیومد، کمی هم اضافه کردم.... 

❤❤💛💚💙💜

مغزم یاری نمیکنع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجاازت  اسی جان شرمنده خانوما ۳ نفر مونده برای خوندن سوره یس هدیه به امام زمان ایشالله حاجت ...

من یکی میخونم

میشه برای سلامتی دخترکام ی صلوات بفرستی؟ ی کیانا خانم ۳ ساله دارم یه مرسانا خانم ک هنوز تو شیمک مامانیشه.مامان دورتون بگرده خواهرای قشنگم  رب لاتذرنی فردا و انت خیرالوارثین.خدایا ب بزرگیت قسمت میدم قسمت همه منتظرای نینی بکن این حس زیبارو.ربنااغفرلی و لوالدی و للمومنین یوم یقوم الحساب

وای چقدر خندیدم.....من و‌خواهرم نوار بهداشتی مامانمو دفعه اول دیدم فکر کردیم مامانم می خواد بچه بیاره..گرفتیم بردیم تو حال بلند داد زدیم ما نی نی نمی خوایم....چقدر هم مادرم اب شد...بعدا دو تا داداش اورد ...خخخخخخخخ کم نیاورد که.

😂😂😂😂😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

وای خداخخخخخ

من متاسفانه بچگیام خیلی اروم بودم ، وسایل مامان بابام و اتاقشون منو هیچوقت کنجکاو نکرد ..

خیلی خاک بر بودم از همون موقع به سی دی و کامپیوتر و کتاب و اینجورچیزا کنجکاو میشدم و میرفتم ته و توشو درمیاوردم فقط خخخ