2777
2789
عنوان

شوهرم خرجی نفقه نمیده

1575 بازدید | 49 پست

خودم شاغلم و استخدام رسمی( پرستار).حقوق بالا و مکفی دارم.یه دختر دوساله دارم.از اول ازدواج بخاطر غرورم و عدم نیازم ازش پول نگرفتم و کمک خرج بودم براش. خونه و ماشین باپول خودم و به نام خودم خریدم.حق طلاق و حضانت بچه و خروج از کشور رو تو دفترخونه اسناد رسمی بهم داد. تو کار خونه و بچه داری خعلی کمکم میکنه طوریکه تو شهرغریب اصلا سختی نمیکشم از بابت دست تنها بودن. خودشم کارش نیمه وقته و یک چهارم من حقوقشه طوریکه یک هفته ای حقوقش خرج میشه و میمونه سه هفته دیگه از ماه. طبق روال گذشته انتظار داره من خرج خونه رو بدم.منم تازگیا بخودم اومدم و نمیخوام کمک خرج باشم.میدونم که خودم بدعادتش کردم ولی کاریه که شده. مثلا بمن میگه بچه مای بیبی نداره.میوه نداریماااا.برو از فروشگاه محل کارت برنج بخر. میگم روغن نداریم توغذابریزم میگه پول بده برم بخرم.از بقالی خرید میکنه کارت منو میکشه. صدالبته که خودش پول ندارع و وقتی که داره از من نمیگیره منتها من احساس میکنم شوهر شدم براش.

راهنماییم کنید چطور به این وضع پایان بدم

نمیشه پایان بدی بخای پایان بدی گشنه باید بمونی خب حقوقش خوب نیست از اولم میدونستی 

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  

حقوقش چقده مگه شمایکم ازحقوقتو بردار باقیشو خرج کن پول انقدرم ارزش نداره باید خرج شه شماکه خونه و ماشینم داری نگرانی نمیمونه برات حواست به غروره شوهرتم باشه بنده خداکمکتم میکنه 

نه توآنی که همانی ،،،نه من آنم که تودانی☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول اشتباه کردی الان جبران کن من اصلا حقوقم تو خونه خرج نمیشه چون به شوهرم گفتم به من ربطی نداره خرج خونه با شماست تو همه کار هم کمکم میکنه.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

مردا اینقد پروان الان بگی میگ نمیخاد بری سرکار چندرغاز میزاره کف دستت بعد بگی اینو ندارم اونو ندارم میگ پول ندارم ب نظرم اساسی ب فکرش باش 

مثلا ی چیزی بخر بعد بگو قسط داره حقوقتو بده ب اون قسط مثل طلا و ماشین و اینا بعد بگو سعی کن حقوقتو مدیریت کنی یا فکر شغل دوم باشی 

اگر از اول می دونستید حقوق همسرتون همین هست و ازدواج کردید باهاش دیگه گله ای نمی مونه. اما چرا تشویقش نمی کنید که شغل دومی هم داشته باشه با توجه به نوع کارش؟ مثلا اسنپ یا هر کار پاره وقت دیگه

بیچاره شوهرت چکار کنه خب حقوقش کمه مجبوره شوهر من ده برابر داداشش کار می‌کنه حقوقش نصف حقوق داداشش نیست که کار دولتی داره و فقط می‌خوابه اونجا همیشه میگه من از بیکاری سر کار میرم خسته میشم شوهر منم شب از خستگی خوابش نمی‌بره خدا رو شکر کن حقوق خوبی داری و شوهرت کمکت میده تو کار خونه آبجی خودم پرستاره شوهرش یه کار خوب داشت شغلش آزاد بود هر روز اصرار داشت ک خواهرم سر کار نره تا اینکه خودش ورشکست شد و دو ساله خواهرم با شب کاری‌اش نزاشت آب تو دلش تکون بخوره چون بابای بچه هاشه و زندگی مشترک دارن دیگه خرج کردناشونم مشترک باید باشه