2777
2789
عنوان

مامانی بچه کوچولو دارین میاین

82 بازدید | 14 پست

سلام، شما بچه هاتون رو بیرون میبرین؟ اخه من بیرون نمیبرمش، ی خونه مامانم ک کوچه بغلی بود میبردم ک اونم مادربزرگم مریضه مامانم همش پیش مادربزرگمه و ما نمیتونیم بریم مشکوک ب کرونا هم هس، حالا دلم بحال بچم میسوزه، یکی زنگ میزنه میپره جلو در و منتظر و میخنده درصورتی ک همسایمون اشتباهی زنگمونو میزنه و میره خونش، ماشینم نداریم ببریمش ی چرخ بزنیم، دکترم ک میبریم ی جوری هیجانی بیرون رو نگاه میکنه دلم ادم اتیش میگیره، چیکار کنم؟

من تنها نمیبرم بیشتر خونه مامانم و مادرشوهرمم و شوهرمم ک از سرکار میاد بیشتر شبا میریم با ماشین ی دور میرنیم گناه دارن بچه ها هنش منتظر بیرونن جاییم نبرمش ی کمجلو در خونه میشینم باهاش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دست کمی ازتوندارم خوته پدرشوهرم میرفتیم ک  خواهرشوهرم کروناگرفت وقتی همسرم بودشبا   میرفتیم   ی دورمیزدیم ک الانم رفته سرکار ماهوارمونم نمیددنم   چ مرگشه  قطع  شده ببین چجوری  گیرافتادیم😢

خدایاشکرت راضیم به رضای تو😍👑                 لطفامیترکونیداطلاع بدین ببینم واسه چی ترکیدم  
من تنها نمیبرم بیشتر خونه مامانم و مادرشوهرمم و شوهرمم ک از سرکار میاد بیشتر شبا میریم با ماشین ی دو ...

اخه مادرشوهرم کلن ی استان دیگس تا حالا بچمم ندیده بنده خدا بخاطر کرونا، ماشینم برا دور دور نداریم، کلن یکیم در میزنه ب وجد میاد

شبا برو قدم بزنه

۱۰ ماهشه نمیتونه راه بره، همسرمم شب نمیزاره بریم بیرون میگم حداقل تا مغازه میری ببرش گناه داره میگه نههههههههه کروناس یا سرما میخوره:/

اخه مادرشوهرم کلن ی استان دیگس تا حالا بچمم ندیده بنده خدا بخاطر کرونا، ماشینم برا دور دور نداریم، ک ...

خب اشکال نداره عزیزم تو بچه رو بیرگنم ببری باز یکی در بزنه بال بال میزنه بره همون ی کم ببرش تو کوچه

منم دست کمی ازتوندارم خوته پدرشوهرم میرفتیم ک  خواهرشوهرم کروناگرفت وقتی همسرم بودشبا   می ...

چیکار میکنی باهاشون؟ من فقط باهاش عروسک بازی میکنم ولی میره جلو در میشینه دلم میسوزه، از بس جایی نبردیم داداشم یا هرکس دیگه ک میاد خونمون میاد بهم میچسبه و جیغ میکشه :(

چه مادرایی مهربونی 

مادر من که نمیگفت بچه دارم زمون ما . مارو هیچ جا نمیبرد نه بیرون نه پارک نه جایی .

فقط به فکر نشستن در کوچه پیش زنای دیگه بود و فکر جمع و جور کردن و مرتبی خونه که مردم بگن به به چه چه .

و فکر و ذکر پول و مال و اموال بود که وای فلانی خونه داره ما نداریم . فلانی ماشین داره ما نداریم .

هیچ وقت نگفت فلانی بچه هاش از صبح تا شب بیرونن بچه های بدبخت من سالی یه بارم جایی نمیرن . :( 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
خب اشکال نداره عزیزم تو بچه رو بیرگنم ببری باز یکی در بزنه بال بال میزنه بره همون ی کم ببرش تو کوچه

چی بگم ک همسرم فک میکنه همه کرونا دارن نمیزاره برم، به همه مشکوکه، داداشش میخاست بیاد خونه راش نداد، مامانم تا دم در میاد سریع ضدعفونی میکنه، بنظرتون با ی بچه ۱۰ ماه تو خونه چ بازیای میشه کرد؟

چه مادرایی مهربونی  مادر من که نمیگفت بچه دارم زمون ما . مارو هیچ جا نمیبرد نه بیرون نه پارک ن ...

الان بچه منم همینطوری شده اصلا رنگ بیرون رو نمیبینه متاسفانه فک میکنم بزرگ شه تو روابط اجتماعیش تاثیر بذاره، پیام بازرگانی بیسکویت مادر ک بچه داره توش رو با ی ولعی نگاه میکنه و میخنده😔

چی بگم ک همسرم فک میکنه همه کرونا دارن نمیزاره برم، به همه مشکوکه، داداشش میخاست بیاد خونه راش نداد، ...

همسرمنم اینجوری بود من اهمیت ندادم ببخشید افسردگیش بدتره ک حالا قرار نیست هرکس کرونا داشت سریع بگیری یا بگیری هم اتفاقی نمیوفته کرونا حالا حالا هست ما باید زندگی کنیم در کنارش رعایت

همسرمنم اینجوری بود من اهمیت ندادم ببخشید افسردگیش بدتره ک حالا قرار نیست هرکس کرونا داشت سریع بگیری ...

بعد جلو در ببرش نمیفهمه ک نگو بهش

بازی ک والا من پسرم بیشتر تو گوشی حسنی میبینه اسباب بازیاشو میارم 

دالی بازی میکنیم

الان بچه منم همینطوری شده اصلا رنگ بیرون رو نمیبینه متاسفانه فک میکنم بزرگ شه تو روابط اجتماعیش تاثی ...

اره بچه ها گناه دارن واقعا .

من خودمم در روابط اجتماعیم تاثیرگذاشته بود . حتی من بعد ازدوتج بهتر شدم .

اما خواهرم نه   ماهها داخل خونه میشینه مجرده . هیچ جا هم نمیره :(  روابط اجتماعیش خوب نیست . از جمع خوشش نمیاد و  ....

همش مقصر خانواده هامونه . 

اخه الان کرونا هست .

زمان من کرونا نبود .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
چیکار میکنی باهاشون؟ من فقط باهاش عروسک بازی میکنم ولی میره جلو در میشینه دلم میسوزه، از بس جایی نبر ...

بازی میکنیم کارتون میبینیم کتاب میخونیم باهم آشپزی میکنیم  بازتابستان  ک بود اب بازی میوردیم توحموم

بعضیوقتاهم کمی توتراس میریم خودمم دیگه خسته شدم

خدایاشکرت راضیم به رضای تو😍👑                 لطفامیترکونیداطلاع بدین ببینم واسه چی ترکیدم