2777
2789
عنوان

خانما ی خوش هیکل ی سوال دارم💛

86 بازدید | 14 پست

سلام

من اصلا شکم و پهلو ندارم ولی ی عیب بزرگی دارم من بازو هام کلفته یعنی وقتی که دست هامو باز میکنم هیچ گوشتی چیزی نمی افته  یعنی شل و ول نیست ولی کلفته😔 

خیلی هم کلفت نیست ولی من دوستش ندارم دوست دارم خیلی باریک باشه و ران هام و ساق پامم همون طوریه . شما چه ورزشی میکنید یا در کل چیکار میکنید که بازو ها پاهاتون خیلی خوش فرمه ‌

لطفا کمک کنید اصلا نمیتونم مانتویی که استینش  تنگه یا تاپ و اینا بپوشم .من چون اصلا شکم و اینا ندارم بازو ها پاهام خیلی بد فرم تر نشون داده میشه 

🙏😔💛💋  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=161359335]قدم ۱۶۸ وزنم ۶۳ مچ دستمم ۱۷  [/QUOT

ببین عزیزم bmi بدنت 22.3 هست یعنی کاملا ایده الی و هیچ اضافه وزنی نداری و کاملا متناسبی

دور مچ رو برای این پرسیدم که اگه قد رو تقسیم بر مچ دست کنی عددی به دست میاد که اگه این عددبرای خانما از 11 بزرگتر بشه یعنی استخوانبندی ریز

اگه بین 10 تا 11 بشه یعنی استخوانبندی متوسط

و اگه کمتر از 10 بشه یعنی استخوانبندی درشت

این عدد برای شما میشه 9.8 یعنی در محدوده استخوانبندی درشت قرار میگیرن

بازوتون خیلی بزرگ نیست ولی نسبتا درشته

احتمالا مربوط به استخوانبندی هست و بازوتون چاق نیست

فدات شم

با مشخصاتی که نوشتی شما یه خانم زیبا و خوش فرمی

استخوانبندی درشت فقط به معنای بازو نیست

خیلی از قسمتهای دیگه هست که فوق العاده خوش فرم و زیبا هستی تو اونا حتما