2777
2789
عنوان

ابراز علاقه

142 بازدید | 12 پست

چطور به یه پسری که نمیشه باهاش حرف 

زدابراز علاقه کنم  ... ن رودرو ن تلفنی ن با پیام

چطور میشه؟؟ میشه نظرتونو بگین

مثلا نامه یا با حرکت چشم یا دهن

نمیدونم

نظرتونو خواهشا بگین

ممنونم❤

.. رفیق دعا کن ... دعا کن واسه عاشقا

محلش نده😐

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظرم جلوش سرسنگین باش نمیخاد حرکتم بزنی خود واقعیت باش دوست داشته باشه میاد سمتت

یدونه شوهر دارم من قند عسل دارم من. فدات بشم من بدون تو جونم درمیاد بمونی برام آخ قربون قد و بالات برم من زندگیم 😍😍
خز بازیا چیه خواهر من نامهههههههههه؟!  حرکات چشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ن مثالی گفتم اینا چیزایی که بقیه میگن

یکم بچهدبازیه..😆

من میخام بدون اینکه باهاش حرف بزنم 

بفهمونم بهش دوسش دارم

.. رفیق دعا کن ... دعا کن واسه عاشقا

پشیمون میشی

ی طوری رفتار کن اون جذبت بشه اول تو ابراز علاقه کنی از چشمش میافتی

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
ن مثالی گفتم اینا چیزایی که بقیه میگن یکم بچهدبازیه..😆 من میخام بدون اینکه باهاش حرف بزنم  ...

والا مردا مستقیم باهاشون حرف میزنی از خواسته هات میگی متوجه نمیشن 

حالا تو دنبال راه غیر مستقیمی ؟  

چند سالته؟