2777
2789
عنوان

چند ماه اقدام هستين؟؟؟

311 بازدید | 50 پست

سلام ، چند ماه اقدام براي بارداري هستين ؟ يا چند وقت بعد از اقدام باردار شدين؟ من  يكماه هستم ولي ميخوام زودتر بچه دار بشم !! امروز ٣٠ روز از پريودم ميگذره بي بي چك گذاشتم منفي شد 😔 هر شب فوليك اسيد هم ميخورم يكم تنبلي تخمدان دارم ولي روز تخمك گذاري اقدام كردم !! به نظرتون كي بي بي چك بذارم؟؟ يكم منو راجب زودتر باردار شدن راهنمايي كنيد ممنون❤️

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زودتر باردارشدن؟؟؟ راهش بیخیالیه. بیا تاپیک آخر من که چنددقیقه پیش زدم😅✋

😔😔😔 انشالله زودتر ني ني دار بشي 

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
4سال    

🙁🙁🙁🙁 يعني ممكنه اين همه طول بكشه ؟؟ شوهرم خيلي بچه دوست داره

دو سال نیم اقدام🖐

😔❤️ انشالله زودتر ني ني دار بشي عزيزم انتظار خيلي سخته

سر دخترم بار دوم‌باردار شدم😐سر پسرم اقدام کردو دو ماه نشدم بی خیال شدم بعدش بعد چهار ماه به شکل ناخ ...

پس فكر كنم راه حلش بيخياليه 😐🤔🤔 

نه من بیخیال مبودم سر پسرم گفتم یه فاصله بدم دیدم بچه دارم 😐👌🏻سر دخترن فکر می کردم نیاز به تلاشه ...

آهان خوبه كه 😬😍 خوشبحالت 😍😍😍 دعا كن منم زودتر ني ني دار بشم و بيام بگم حامله هستم 😔❤️❤️❤️