2777
2789
عنوان

چرا ام دی اف کارها صنف ندارن؟

58 بازدید | 6 پست

ما دو ماهه داریم توسط این ام دی اف کارها الاف میشیم، آخرش هم خوردیم به پست یه بی شرف که کلاهبردار هست، آخه این چه مملکتی هست که همه جا پر از دزد شده؟ چرا من برای پیدا کردن یه آدم مطمئن باید دو ماه الاف بشم، آخرش هم یه آشغال بیاد کلاه آدم رو برداره؟ 

تو کدوم مملکت برای داشتن یه کمد آدم اینقدر اسیری میکشه؟ 

یکی میاد می‌ره یک ماه آدم رو تو آب نمک میخوابونه، یکی میاد میفهمی میخواد لترون رو به جای ام دی اف بهت بندازه، یکی هم مثل این بی شرف میاد پول میگیره و می‌ره و دیگه جواب نمیده 

بخوای هم بری شکایت کنی، قبلا توی این دادگاه ها رفتم و میدونم تو این مملکت تهش به پولت نمیرسی 

خدا لعنت کنه، هر کی که این قشر رو اینطوری رها کرده که هر روز یکی از یکی افعی تر و عوضی تر بشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.