2777
2789
عنوان

شوهر بو گندوی من🤯🤯🤯😂😂😂🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 29 پست

دوستان ی نگاه به تاپیک قبلش بندازید و تاریخ عضویت

منوجه میشید داستان از چه قراره

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بیچاره یه روز درمیون گاهی هم هروز ولی انگار یه بویی میده از خواهرش پرسیدم گفت وااااادادلش بیچارم ...

بگو لباساشو تند تند عوض کنه 😂

ما هرچی ضربه خوردیم از دوستای حسودمون بود ! وگرنه دشمن باشرف تر از این حرفا بود👌

عزیزم الان بدونی شوهرما بو میده یانمیده مشکلت حل میشه،فکرت درگیر این موضوع شده،شماخودت شوهرت بیاد تاپیک بزنه برای آقایون خانم بو گندوی من خوشت میاد؟بهتر نیست یکم برای شوهرمون ارزش واحترام قائل باشیم ومورد تمسخر دیگران قرار نگیرن😐

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍
عزیزم الان بدونی شوهرما بو میده یانمیده مشکلت حل میشه،فکرت درگیر این موضوع شده،شماخودت شوهرت بیاد تا ...

حالا مگه چیه😒😒 شوهر خودمه دوش دارم بگم بو گندو

اصن من تو خونه بو گندو صداش میزنم شما مشکلی داری😒😒

حالا مگه چیه😒😒 شوهر خودمه دوش دارم بگم بو گندو اصن من تو خونه بو گندو صداش میزنم شما مشکلی داری😒 ...

شما هر چی دوستداری شوهرتو صدابزنی بزن صاحب اختیاری ،اومدی سوال پرسیدی منم جواب دادم

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍
دوستان ی نگاه به تاپیک قبلش بندازید و تاریخ عضویت منوجه میشید داستان از چه قراره

چی شد من متوجه نشدم🤔

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم...🙂🙂