2777
2789

عزیزم خودتو سرگرم کن با گوشی توی نی نی سایت اینجوری اگه سرگرم نباشی افسرده میشی توخونه 😊

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقد ونامزدی!چند وقته عقد کردین?چند وقته میشناسینش?چرا با نامزدتون دوست نیستین ونمی شین بلد نیستین یا ادمای اطرافتون خاصن

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant

[QUOTE=161329624]عقد ونامزدی!چند وقته عقد کردین?چند وقته میشناسینش?چرا با نامزدتون دوست نیستین ونمی شین بلد نیستین یا ...[/QUOTE]

يك ساله عقد كرديم 

تيشون كار ميكنن و زندگي رو روال دارن قطعا شب خسته وًبه موقع ميخوابن هرچند ب خاطر من يكي دوساعتي بيدار ميمونه ولي  خوب بيخوابي من بيشتر ازاين حرفاست