2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل با دو تا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 34 پست
هر رشته ای ک خودت دوست داری . من الان دارم روانشناسی میخونم از طرفی هم دارم مجددا برای کنکور میخونم ...

من سختیم اینه دختر بزرگم بیش فعاله میره کلاس اول کوچیکه هم 8 ماهشه الان همینجوری هم نمیرسم ولی میخوام آماده باشم سال دیگه ادامه بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر به شغل فکر میکنی حسابداری و حقوق و اینا باز مشغله دارن

اما اگه دلی برای خودت و بالا بردن سواد و مدرک میخوای ادامه بدی من خودم باردارم و دانشجوی روانشناسی رشتع خوب و نسبتا آسونی هست خیلیم به درد زندگی و تربیت خانوادگی و اینا میخوره

برو روانشناسی پیام نور یا ازاد  راحته عزیزم

اونوقت پیام نور میشه غیر حظوری خوند برام رفتن سر کلاس سخته البته الان میدونم کرونا همه جا رو غیر حظوری کرده ولی شاید سال های بعد خوب شد 

برو ی هنری حرفه ای یاد بگیر بعد مدرکش هم بگیر چون با اون حرفه هم میتونی کار کنی هم مدرک گرفتی حالا فک کن رفتی دانشگاه و اینهمه ب خودت سختی دادی با دو تا بچه بعد ب چه قیمتی فقط ب خاطر ی تیکه کاغذ که بشه برات مدرک  ب هیچ کاریت هم نمیاد 

اگر به شغل فکر میکنی حسابداری و حقوق و اینا باز مشغله دارن اما اگه دلی برای خودت و بالا بردن سواد و ...

آره بیشتر دوست دارم مدرک بگیرم البته آدم به کار هم فکر میکنه ولی بیشتر برام مدرک مهمه شد کار هم میکنم

به نظرم برو یه حرفه یا هنری یاد بگیر الان ادامه تحصیل تو مملکت که پر از لیسانس و فوق لیسانسو دکتر بی کاره وقت تلف کردنخ اگر منظورت با سواد شدنه تو خونه ام میشه مطالعه کرد ولی من حای تو بودم قطعا یه کار هنری و یا صنعتی یاد میگرفتم حتی من چند روز پیش به همسرم میگفتم اگر خودم شاغل نبودم و مثلا یه زن خونه دار بودم حتما یه فرش فروشی میزدم ☺️ ولي از فرش بافي منبت كاري معرق و خياطي طراحي لباس طراحي پارچه به نظرم هر چيزي كه كاربردي باشه و علاقه داشته باشي عاليه مثلا من يه كسيو ميشناسم كارش طراحي و نقاشي رو كاشه طرح هاي اسليمي كار ميكنه براي ديزاين منازل كليم درامد داره ...خلاصه عمرتو تى دانشگاه هدر نده

اونوقت پیام نور میشه غیر حظوری خوند برام رفتن سر کلاس سخته البته الان میدونم کرونا همه جا رو غیر حظو ...

پیام نور تهرانو اطراف تهران که یادمه دختر عموم چارشنبه پنج شنبه ها کلاس داشت 

کلا اساس و اصل پیام نور برای شاغلین بود که پنج شنبه جمعه برن سر کلاس 

یه زمان که دو روز اخر هفته کلاس داشتن و یسری واحدها هم غیرحضوری بود 

الانو نمیدونم عزیزم برو بپرس کدوم شهری؟ 

من با سه تا بچه خوندم و شددد.رشته واقعا سختی هم داشتم..

من خجالتی بودن هم عذابم میده تو جمع حرف زدن البته میدونم تو هر رشته ای این مسئله هست درسم خوبه ولی اینقدر خجالتی جا میزنم سر همین

من خجالتی بودن هم عذابم میده تو جمع حرف زدن البته میدونم تو هر رشته ای این مسئله هست درسم خوبه ولی ا ...

خب این دیگع تو روانشناسی خیلی بدتره چون تو کلاس استادا همش دوست دارن بحث باشه کنفرانس باشه مشورت باشه