2777
2789
عنوان

این چرا اینطوریه؟؟*عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 21 پست
چ فرقی دارن؟ کدوم بهتره؟

ببین از سوراخه هات برش میدن بینیتو پوستو کلن میکشن بالا ولی بسته بااستفاده از ابزارهای پیشرفته تراش میدن ک جا بخیه نمونه یا اینکه طرف سوراخه هاشو دوس نداره دست بزنه طبیعیتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیفت هم ی نوع عمله عزیزم ک بخیه از بیرون نداره  و مراقبتش مث عمل بینی نیست

اخه لیفت با نخ سرپاییه کلیپاشو دیدم

ولی این نه . بیهوش میکنن

خدا طُ رو فرستاد که هر وقت از همه خسته شدم ، ببینمت . . .👀❤

هرچی به  عکسای پایین رسیدم متوجه شدم هییییی دماغاکوتاه ترشدن 🥴

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
نه تو کامنتا هم پرسیده بودن بدون بخیه ست؟  دکتر جواب داده بود اره بخیه ندازه

منظور دکتر این بوده بعد عمل دیگه احتیاجی به کشیدن بخیه نیس از نخ جذبی استفاده کرده چون خیلیا رو جای بخیه حساس هستن از نخ جذبی استفاده بشه دیگه مشخص نمیشه بخیه

منظور دکتر این بوده بعد عمل دیگه احتیاجی به کشیدن بخیه نیس از نخ جذبی استفاده کرده چون خیلیا رو جای ...

نه الان خوندم دکتره نوشته جراحی بسته و بدون تامپون

خدا طُ رو فرستاد که هر وقت از همه خسته شدم ، ببینمت . . .👀❤
نه الان خوندم دکتره نوشته جراحی بسته و بدون تامپون

تامپون میزارن داخل بینی جلو خونریزی بگیره چیز خاصی نیس فرداش هم درمیارن من خودم با کلی دکتر جراحی زیبایی کار کردم بعضی حرفاشون جنبه تبلیغاتی داره