2777
2789

سلام خانما پدرشوهرم سه روزه کرونا گرفته امروز شوهرم برده بستریش کرده ازصبح بیمارستان بود ساعت ۸ اومده ازوقتی اومده بدنش و صورتش داغه چشماش قرمزه بدنشم میگه کوفتس خودش میگه خستم اما من میترسم مریض شده باشه 

خدایا شکرت برای وجود همسرم و دخترم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش مايع جات زياد بده !!! رفت بيمارستان ماسك زده بود؟؟؟ به پدرش كه مزديك نشده بود؟؟؟ 

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

بهش بیشتر برس بنظرم.کروناس تب بر و داروی تهوع بگیر دارچین زنجبیل بنداز تو چاییش .شربت ابلیمو و عسل طبیعی خوبه براش

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

عزیزم مراقب باش مادر بزرگ شوهر من گرفت بعدش پدر شوهرم و ۸ نفر دیگه که اطرافش بودن گرفتن. الان یکماهه گرفتارن.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
بهش مايع جات زياد بده !!! رفت بيمارستان ماسك زده بود؟؟؟ به پدرش كه مزديك نشده بود؟؟؟ 

ماسک و دستکش داشته اما باپدرش داخل یه ماشین بوده 

خدایا شکرت برای وجود همسرم و دخترم😍
ماسک و دستکش داشته اما باپدرش داخل یه ماشین بوده 

انشالله كه كرونا نيست !!!!!! تو يك ماشين بودن وقتي هر دو ماسك زده باشن احتمالش خيلي كمه 

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))