2777
2789
عنوان

شرکت بیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1540 بازدید | 48 پست
اره خیلی بالاست. بعد میگن بخاطر کیفیتشه و اینحرفا. خیلی تبلیغ محصولاتشونو میکنن

خیر چون یه دسمال باید ۲۰ درصد سود برسه به انجمن و خود فروشنده و ۲۰ درصد هم شرکت بیز یا پنبه ریز  درنتیجه  نمیتونی بفروشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از فردا قراره کارمو شروع کنم اصلا هم الکی نیست پسر خواهرشوهرم ماه قبل ۴ تومن درآورده این ماه ۷ تومن پسرعمه ش ۱۵ تومن عالیه عالی اصلا هم قرار نیست ازشون خودت جنس بخری فقط باید بازاریابی کنی جنساشونو بفروشی 

پارسال دوستم رفت تو بیز

الان یکساله اونجاست از صبح تا شب داره تلاش میکنه ولی سختیش دوسه ساله اوله.

جنسم میفروشه ولی تمرکزش رو زیر مجموعه س بیشتر.

فقط که قرار نیست جنس بخری بفروشی

زیر مجموعه هات زیاد بشن هر کدوم یکم خرید کنن کلی پورسانت میگیری.

الان ماه پیش هیچ خرید و فروشی نکرده بود . زیرمجموعه هاش خرید و فروش کرده بودن بهش 2 تومن رسید حالا زیر مجموعه هاش حدود 10 نفرن.

الانم داره خوب پیش میره چون هر کدوم از زیر مجموعه هاش چند تا عضو بیارن و اونا هم چند تا و ... بصورت تصاعدی خیلی زیاد میشن.

میدونی چه پول هنگفتی به دوستم میرسه از خرید و فروش های اونا؟

بدون هیچ کاری.

درسته میگین به بالا دستیا پوله خوب میرسه چون بعد یکی دوسال مجموعتون خوب شکل بگیره خیلی سریع میشین بالا دستی.

اونایی که زدن بیرون از این کار هیچ جای دیگه موفق نمیشن

از آسمون که پول نمیاد باید از جون مایه گذاشت.

اولش سخته ولی بعد هر سختی آسونیه

با این تورم فقط به این صورته تصاعدی میشه خوب پول دراورد وگرنه با حقوق ثابت...

شما رفتی شرکت بیز!چطوریه راضی؟

بله رفتم پول ایناش راسته میدن ولی باید کرم دست و صورتو به مشتری بفروشیم بجای کرم حجم دهنده سینه 

من ادامه ندادم چون نتونستم‌حروم بخورم ولی پسر خواهرشوهرم‌هنوز تو کاره ماهی ۴ هم کمترین پولیه که درمیاره

من از فردا قراره کارمو شروع کنم اصلا هم الکی نیست پسر خواهرشوهرم ماه قبل ۴ تومن درآورده این ماه ۷ تو ...

بازاریابی با کلاهبرداری فرق داره.

شرکت بیز امشب سر من کلاه گذاشت.

امیدوارم هر کسی با زبون بازی، کلاهبرداری و چرب زبونی که اساس شرکت شون هست، سر مردم کلاه میذاره، خدا سرش کلاه بذاره

بازاریابی با کلاهبرداری فرق داره. شرکت بیز امشب سر من کلاه گذاشت. امیدوارم هر کسی با زبون بازی، کل ...

آره عزیزم درست میگی من اتفاقا یک ماه کارکردم متوجه شدم کلاهبرداریه دیگه کار نکردم ولی پسر خواهر شوهرم همچنان کارمیکنه 

اگه دستت به جایی بنده برو شکایت کن ازشون