2777
2789
عنوان

شرکت بیز

1540 بازدید | 48 پست

تاحالا کسی رفته چجوریه؟ میگن محصولو بخر زیر مجموعه درست کن از طریق اینستا بفروش پورسانت بگیر حیلی از هم محلی های ما رفتنو وضعشون خوب شده ماشینو خونه انچنانی خریدن اطلاعاتی دارید ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا ما ندیدیم کسی پیشرفت کنه؟

برادرشوهرم رفت بعدیسال انصراف داد دوست خووم دوست مامانم هیچکدوم به جایی نرسیدن و انصراف دادن

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜

نرووووو کلاه برداریه ...مام پیشنهاد شده بودش از دوستی بهمون با اینکه احتیاجم نداریم اما میگفتن راحته و فلان بهمان پول درمیاری. سرچ کردم برای بابام دیدم کلاه بردایه. یجوریه شرکت هرمین اینا دیگه. بعدم همش باید مخ بزنی جنساتو بفروشی. من که خودم نمیتونم اصلا اینکارو .

رفتید خودتون یا اشناهاتون؟

الکیه 

ورودت ۲ تا ۵ م باید خرید کنی مثلا تن ماهی یا شل اب یا کرم 

که بری توی بازار ۱۵ درصد ارزون تر گیرت میاد دقیا ۱۵ درصد بالای بازار بگیری چند بفروشی 

دنبال ادم ساده هستن