2777
2789
عنوان

زایمان

125 بازدید | 17 پست

مامانی کرجی کدوم بیمارستان میخوتید زایمان کنید ؟من اطلاعی از بیمارستانا ندارم اونم تو این اوضاع کرونا نمیدونم کجا برم که هم تمیز و خوب باشه هم از کرونا خبری نباشه

برو کمالی

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من كرج هستم ولي ميخوام باردار شدم برم تهران براي زايمان نسبت به كرج خوشبين نيستم 🙁

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
کمالی خواهرم رفته بود اصلا راضی نبود خیلی خیلی شلوغ بود 

بیا تهران راهی نیست که

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
کمالی خواهرم رفته بود اصلا راضی نبود خیلی خیلی شلوغ بود 

نسبت به همه جا بهتره رسیدگیش 

هر کار کنی کرونا هست ولی بهترینش کمالی 

اگر سکوت و آرامش میخای باید بری خصوصی کسری هم خوبه ولی رسیدگیش خوب نی 

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
خصوصیاشم خوب نیستن؟

نميدونم والا ولي شنيدم ميگن زايشگاه مريم خوبه ! فقط مخصوص زايمان هست !!! ولي بازم تحقيق كن !! به سلامتي كي ني ني به دنيا مياد؟

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))