2777
2789
عنوان

خانومای با تجربه بیان ☺️☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 26 پست
اسی من خیلی امتحان کردم.خارجی گرون قیمت هم خریدم ولی هیچی مث ی لایه ضخیم وازلین جواب نمیده

مارک چی وازلین میزدی ؟؟ من کامون دارم خیلی خوبه برا پوستش چون خشکه بعد حموم‌میزنم برا سوختی نزدم

مارک چی وازلین میزدی ؟؟ من کامون دارم خیلی خوبه برا پوستش چون خشکه بعد حموم‌میزنم برا سوختی نزدم

فیروز. برا سوختگی هم خوب جواب میده. ی لایه ضخیم بزن ک با پوشک سریع پاک نشه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محافظه یا بعد از سوختگی؟؟؟؟

یه موقع هایی هم میزدم قبل از سوختگی

به نظرم هر سری بچه رو با آب ولرم بشوری و خشک کنی اصلا خیلی کم پیش میاد که بسوزه و اصلا نیازی به محافظ هم نیست

من واسه بچه هام اینکارو میکردم..

مرا هزار امید؛هست و هر هزار تویی💙💙💙💙
یه موقع هایی هم میزدم قبل از سوختگی به نظرم هر سری بچه رو با آب ولرم بشوری و خشک کنی اصلا خیلی کم پ ...

منم مرتب میزنم محافظ ولی اسهال ک میشه میسوزه بعضی وقتا پمادی بچسبه سخت پاک شه 

منم مرتب میزنم محافظ ولی اسهال ک میشه میسوزه بعضی وقتا پمادی بچسبه سخت پاک شه 

خوب اسهال که طبیعیه بچه میسوزه

اینجور مواقع بعد از هر بار شستن بچه پمادی که به بچه میسازه بزن 

همین فیروز یا کلاندولا و.....همه جواب میدن..در یه سطح هستن

مرا هزار امید؛هست و هر هزار تویی💙💙💙💙
بجای محافظم میشه زد؟

من چون همیشه میشستم معمولا کم پیش میومد بسوزه. برا محافظ امتحان نکردم. ولی فک میکنم بشه. میخوای امتحان کن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
برای محافظ پا میزدی وازلین ؟؟

آره. هر شب قبل از خواب میشستم بچمو. هربارم کثیفی میکرد میشستم گاهی دوسه بار در روز. بعد از هر بار شستشو باوازلین چربش میکردم. با اینکه دخترم بور وحساس بود ولی اصلا نمیسوخت

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
آره. هر شب قبل از خواب میشستم بچمو. هربارم کثیفی میکرد میشستم گاهی دوسه بار در روز. بعد از هر بار شس ...

اتفاقا دختر منم بور و پوستش فوقالعاده حساسه ولی برا دندونش دو سه بار سوخت چون اسهال شد میشورمش ولی وازلین استفاده نکردم تاحالا مرسی

اتفاقا دختر منم بور و پوستش فوقالعاده حساسه ولی برا دندونش دو سه بار سوخت چون اسهال شد میشورمش ولی و ...

آخی عزیزم 🥰🥰🥰.زود زود بشورش با آب گرم. بدنشم خوب گرم کن سرما نخوره😍

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘