بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
آره عزیزم من اینطور بودم. شیاف و آمپول پروژسترون بزن و استراحت کن. احتمالا هماتوم داری
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.
آره عزیزم من اینطور بودم. شیاف و آمپول پروژسترون بزن و استراحت کن. احتمالا هماتوم داری
هماتوم چجوریه؟ موقع معاینه یه چیز عجیبی از روی دهانه رحم برداشت که همین سه هفته پیش نبود و داد برای پاتولوژی؟ میتونه علتش فقط اون باشه؟ دو ساعته شیاف گذاشتم ولی خونریزی قطع نشده
هماتوم چجوریه؟ موقع معاینه یه چیز عجیبی از روی دهانه رحم برداشت که همین سه هفته پیش نبود و داد برای ...
خونریزی پشت جفت هست که فقط با استراحت و پروژسترون رفع میشه. اگه خونریزی شدید شد و تا فردا با پروژسترون به لکه تبدیل نشد برو یه سونو واژینال بده.
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.
هماتوم چجوریه؟ موقع معاینه یه چیز عجیبی از روی دهانه رحم برداشت که همین سه هفته پیش نبود و داد برای ...
اون چیز عجیب چطور بود ؟ببخشید شبیه جگر بود؟ حالت بافت بود؟
حالت گوله های سفید بود.شبیه جگر نبود. سابقه زگیل ندارم. فقط یه فیبروم دارم. تا ۱۰ مهر هم تو معاینه و ...
پس نکران نباش هماتوم داری . استراحت کن و آمپول پرورسترون هم بزن روزی ۱۰۰ واحد.