2777
2789
عنوان

کسی تا الان اینطوری شده؟؟

98 بازدید | 16 پست

من ناهار جاتون خالی ماهی خوردم بعدش خیلی خوابم میومد رفتم تو اتاق پسرمو هم با خودم بردم ک بخوابیم اون ی ذره شیر خورد و نخوابید بلند شد رفت تو‌حال ب شوهرم گفتم حواست بهش باشه من ی ذره بخوابم تو اتاق بالکن داریم انگار خوابم برده بود یهو حس کردم در بالکن باز شد گفتم نکنه پسرم داره میره تو بالکن چشمهامو‌باز کردم نگاه کردم دیدم ن چیزی نیست گفتم حتما خواب دیدم باز چشمهامو بستم دستمو‌گذاشتم زیر سرم یهو دیدم ی چیزی مثل ی پرده نازک حریر ک نامرئی بود انگار از نوک پام تا سرم کشیده شد نمیتونم بگم‌ چی بود نمیدونم بخدا بعد یهو دیدم چشمهام سنگین شد هرکاری کردم چشمهامو باز کنم نمیشد دهنم سنگین شد ترسیدم میخواستم شوهرمو صدا کنم نمیتونستم یهو قلبم تیر کشید گفتم نکنه دارم سکته میکنم نکنه بمیرم دیگه بچه هامو نبینم بعد یهو دوتا بسم الله پشت هم گفتم اصلا نمیدونم چطور شد ک گفتم بعد یدفعه چشمهام باز شد اصلا سبک سبک شدم بعد ی تکون ب خودم دادم بلند شدم ب شوهرم گفتم میگه ماهی خوردی سرده توهم زدی ولی باور کنین توهم نبود قشنگ حسش کردم کسی بوده تا الان این حالت بهش دست داده باشه؟؟

روح بود

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه حل هم اینه که وقتی اینطوری شدی به حافظت رجوع کنی مثلا یه سوره بخونی

واقعا !نمیدونم چطور شد همینکه‌ دوبار گفتم بسم الله حالم خوب شد تا الان اصلا این اتفاق برام نیفتاده بود