2777
2789
عنوان

عشق در نگاه اول راسته؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2042 بازدید | 78 پست
تو که بچه ایییییییی برو سر درسات فردا کلاس داری 😒😑 چند روزه دمپایی مو گم کردم همه زدن جاده خاکی.. ...

خخخخ از همین بچه ها بترسـ😛

چرا همه فک میکنن ۱۴ ساله یه بچه هس؟؟؟

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹
خخخخ از همین بچه ها بترسـ😛 چرا همه فک میکنن ۱۴ ساله یه بچه هس؟؟؟

بایدم ترسید 😒

چند شبه دلم گرفته،، دلم هوای حرم کرده،، ولی گمون نکنم اقا دیگه منو بطلبه.اگه خوبی یا بدی دیدین ازم حلال کنین،، یه صلوات واسه حاجت روایی خودمو خودت:الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا،،چنین کن سرانجام کار،،، که تو خشنود باشی و ما رستگار...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر عشق در نگاه اول می تونه خطرناک باشه

ممکنه عاشق یه آدم اشتباهی شده باشی

بعدا که از اخلاقش و خصوصیاتش سر در بیاری اینو بفهمی

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
بایدم ترسید 😒

چرا فک میکنید ۱۴ سال بچگیع؟؟

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹
نه اینجوری نیست من عاشق شدم پای عشقم وایسادم سختیایی زیادی روتحمل کردم اگه هیجان بود همون اول میکشید ...

باشه

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️
چي؟

خیلی بدبینانه عشقو توصیف کرد گفتم اینطوری نیست عشق ترکیبی از چند هورمون که یه حسه ناب رو بهت میده ممکنه توی یک نگاه چند برخورد و و و و و غیره به وجود بیاد ولی یه رابطه قوی و یه عشقی که به فنات نده رابطه ایه که شما با استقلال کامل وارد میشی نه اینکه مکمل کم بود هات باشه بحث اینه

به این دلیل که چند ماه اول رابطه هورمون های شما توی اوج ترشح خودشه و باعث میشه همه چیزو رویایی ببینی ...

بهرحال واسه ما ک واقعا راست بود خیلی خوشحالیم از انتخابمون و هیچوقت با وجود مشکلاتی ک پیش اومد ی ذره هم از عشقمون کم نشد

چرا فک میکنید ۱۴ سال بچگیع؟؟

برای اومدن تو این سایت و عاشق شدن خیلی بچه اییییئییییییییی

چند شبه دلم گرفته،، دلم هوای حرم کرده،، ولی گمون نکنم اقا دیگه منو بطلبه.اگه خوبی یا بدی دیدین ازم حلال کنین،، یه صلوات واسه حاجت روایی خودمو خودت:الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا،،چنین کن سرانجام کار،،، که تو خشنود باشی و ما رستگار...
چی باشه🙄

گفتی اینطور نیس گفتم باشه😐نظرت محترم

اما نظر من همونه ک گفتم

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️
 خیلی بدبینانه عشقو توصیف کرد گفتم اینطوری نیست عشق ترکیبی از چند هورمون که یه حسه ناب رو ب ...

آخه شما گفتي بعد از ي مدت اين عشق و دوست داشتن ميشه عادت

من از اينجاش خيلي دلم گرفت😪

مثلا هرچيم زمان بگذره عشق بين منو خانوادم(پدر،مادر،...) تبديل ب عادت نميشه

آخه شما گفتي بعد از ي مدت اين عشق و دوست داشتن ميشه عادت من از اينجاش خيلي دلم گرفت😪 مثلا هرچيم ز ...

عشق عادت نمیشه هیچوقت از اون حالت ابر رویاییش یه کوچولو خارج میشه که اینم طبیعیه