2777
2789

مینویسم ... مینویسم از عمق خاطرات برای تو ک بدانی 10 سال عاشقت بودم اما اخرش .... وقتی که 4 سالم بود تازه فهمیده بودم از زندگیییی ..از دنیای رنگ رنگی .. بچه ی فضولی بودم تو هرجایی میرفتی منو با خودت میبردی یادمه بیشتر با دوچرخت منو هرجایی میبردی میبری خونه ابجی .پارک و ... عید ها با دوچرخه ات چه صفایی داشت رفتن به دیدن بزرگترها چقدررر خوب بود اون روزایی که قلک ابجی  برداشته بودی و رفته بودی برای خودت دوچرخه جدید گرفته بودی و باقیمانده پول رو گذاشته بودی تو یه قلک جدید تا نفهمه چقدر خوب بود وقتی از مدرسه میومدیو و زود میرفتی سر غذا ها تا زودتر سر بکشی😢 چقدر سخته نوشتن خاطرات😢

وقتی که من 6 سالم بود و اون ابجی ازدواج کرد هر روز بهانه گیری میکردم ک براش گریه میکردم ک میگفتم من ابجی خودمو میخوام و تو منو با دوچرخه ات میبردی پارک😢 وقتی که من 7 سالم شد و کلاس اول مدرسه😢 بهم گفتی درسا چطوره و گفتم عالیی و گفتی پس بریم ببرمت پارک و رفتیم پارک😢 همه یادمه تک تک لحظات چقدر سخته 7 سالم بود و از هرکی که بگی بیشتر دوستت داشتم از همه ادم نمیدونه چطوری عاشق میشه اولش ... اما من وابسته تو بودم😢 من 8 سالم شد و رفتم کلاس دوم وقتی که داداش بهت گفته بود دیگه نبرش جایی بزرگ شده و درساشو فرامکش میکنه بزاریم فقط تمرین کنه😢😢😢 و تو فقط عید ها منو میبردی با اون دوچرخه ات 😢😢😢 و یادمه یه روز اومدی و از مادر پول قرض گرفتی تا گوشی بگیری😢😢😢 و اولین گوشی زندگیتو گرفتی😢😢 چقدررر خوشحال بودی واییی دارم اتیش میگیرم خدا جووون....😢 و من کم کم و کم کم بزرگ تر و بزرگتر میشدم و ....

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ميخوام خاطرات هر روز عاشق شدنمو بنويسم 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
اوه خواهر گلبهار.

شاید فکر کنید دروغه اما اخرش ۱۰۰% همتون گریتون میگیره از داستان من ـ اشکال نداره اخرش میبینید راست بود یا دروغ😢

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹
شاید فکر کنید دروغه اما اخرش ۱۰۰% همتون گریتون میگیره از داستان من ـ اشکال نداره اخرش میبینید راست ب ...

الا داری میگی داستانو؟

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
میخواستم فحش بدماا

اشکال نداره فحش هم میدید بدید اما دل من دیگه واقعا شکسته 😢 میدونم اخرش ازین حرفتون متاسف میشید اشکال نداره 😢