2777
2789
عنوان

خسته شدم 🥺

161 بازدید | 16 پست

سلام من اولین باره میام این سایت ولی الان خیلی کلافه شدم گفتم یه مشورتی از ما بگیرم که من چیکار باید کنم.خوب من از اینجا شروع کنم که رشته ام تجربیه دوسال کنکور دادم نتایج هر سال بد تر از سال بعد البته اینم بگم که سال اول درست نخوندم سال دومم سه ماه مونده به کنکور شروع کردم حالا امسال نمیدونم چیکار کنم از طرفی دلم نمیخواد برم دانشگاه ازاد و همین که حمایت از سوی خانوادم ندارم تقریبا و نمیدونم چیکار باید کنم خیلی بدجور گیر کردم میخواستم کنکور ریاضی بدم امسال یکی میگه میتونی با دیپلمه تجربی یکی میگه نه باید بری دیپلمه تجربی بگییری خیلی کلافه ام اصلا اعتماد به نفس ندارممم نمیدونم چیکار باید کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری که دوست داری و عشقت و بکن نه اجبار و حالت و بد میکنه.نزار حسرت چیزی به دلت بمونه

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.
امسالو خوب بخون حتما قبول میشی

حتی نمیدونم برای تجربی بخونم یا ریاضی با این وضعی  که رشته تجربی داره احساس میکنم تو رشته ریاضی بهتر میشه رتبه اورد😭خیلی گیج شدم

حتی نمیدونم برای تجربی بخونم یا ریاضی با این وضعی  که رشته تجربی داره احساس میکنم تو رشته ریاضی ...

اونوقت میتونی از پس درسای تخصصیش بر بیای مثل حسابان و دیفرانسیل لااقل کنکور یه رشته آسون رو انتخاب کن مثل انسانی 

خدایا خیلی شکرت   

ببین دلت چی میگه.عقل خوبه ولی اگه دلت راضی نشه عصبی و افسرده میشی.

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.
اونوقت میتونی از پس درسای تخصصیش بر بیای مثل حسابان و دیفرانسیل لااقل کنکور یه رشته آسون رو انتخاب ک ...

حسابان میخواستم بخونم مشکل دینه میگن باید دیپلمه ریاضی بگیری این عصبی ترم کرد

الان همینجوری شدم احساس میکنم تو باتلاقم 

دنیا اصن ارزش اینو نداره که خودت و ناراحت و اذیت کنی.

سعی کن اسون بگیری سنت که بالاتر بده به گذشته ها میخندی. همه به من میگفتن برو تجربی ولی من کار خودم و کردم رفتم انسانی.الانم لیسانس روانشناسیم و گرفتم 

عاشق رشتمم خیلی حالم و خوب کرده هویتم وباهاش پیدا کردم.دیگه زیر بار حرف های ازقبل تعیین شده نمیرم

نمیدونم همش این فکر میاد تو سرم دو سال نتونستی نمیشه ....

من تو نت سرچ کردم گفتن میشه با دیپلم تجربی تو کنکور ریاضی شرکت کرد فقط سوابق رشته های تخصصی ریاضی واست حساب نمیشه یه شماره تماس مشاورم هس بخوای تماس بگیری بپرسی 

خدایا خیلی شکرت