2777
2789
عنوان

اونایی که کرجن بیان خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 29 پست
مشاور نمیخاد مسئله بغرنجی نیس که 

شاید الان نباشع ولی میترسم بعدا دردسرساز بشه،بعدش حتما اون خودش اینو ب عنوان مشکل تو خودش میبینه ک میگه باید بریم مشاورع دگ

میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا یکساعت شون فک کنم 120 باشه ولی می ارزه 

خوبه ۱۲۰ تومن،ایشالله ک کار ساز باشه عزیزم بخدا دعات میکنم

میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏
خوبه ۱۲۰ تومن،ایشالله ک کار ساز باشه عزیزم بخدا دعات میکنم

کار سازه فقط باید ادامه بدی حداقل 5 جلسه بری از هزینه های دیگه ات بزن پولتو جمع کن به مشاوره بده میارزه پایه های زندگیتو محکم کنی

تا گفتیم ببخشید به یکی بقیه وایستادن تو صف!!!!!!!!!!!!! 
کار سازه فقط باید ادامه بدی حداقل 5 جلسه بری از هزینه های دیگه ات بزن پولتو جمع کن به مشاوره بده میا ...

۵ جلسه ک چیزی نیست اگ نیازم باشه و مشاور خوب باشع واس هرمشکلی میریم پیشش،من سمت خودمون میرفتم مشاوره ۶جلسه اینا شد اصلا خوب نبود تاثیرنداشت،میخام ایندفه یجای خوب برم ک کاردرست باشع

من که نرفتم ولی از اقوام رفتن خیلی راضی بودن  دوتاشو بهترین ها تو این کارند ولی خب اقاهه یخورد ...

آدرس دقیق آقاهه رو میشه برام بگیری؟اجرت باخدا

۵ جلسه ک چیزی نیست اگ نیازم باشه و مشاور خوب باشع واس هرمشکلی میریم پیشش،من سمت خودمون میرفتم مشاوره ...

من با خانم شوشتری 20 جلسه رفتم ولی تخصص شوشتری تو فرددرمانیه بیشتر خداییشم خیلی خیلی بهتر شدم ولی باقری تو زوج درمانی تخصص داره ینی تشخیصش خیلی خوبه 

عزیزم نمیدونم سرچ کنی تو گوگل میاره برات  تو طالقانیه دیگه ولی دقیقشو نمیدونم

اهان باشه اسمش امیر بود آره؟بعد تخصصش چیه ؟احتمال داره بزنم تو گوگل چنتا امیر بیاد بالا

من با خانم شوشتری 20 جلسه رفتم ولی تخصص شوشتری تو فرددرمانیه بیشتر خداییشم خیلی خیلی بهتر شدم ولی با ...

ایشالله ک مشکلم حل بشه دعات میکنم عزیزم مرسی از اینکه باخیال راحت وقتتو دراختیارم گذاشتی ممنونم ازت🌸🌸🌸🌸

بزن روانشناس امیر آرام طالقانی میاره، برات

مرسی ازت بهترین🌸🌸🌸اجرت باخدا ایشالله ازخداهرچی میخای بهت بده

مرسی ازت بهترین🌸🌸🌸اجرت باخدا ایشالله ازخداهرچی میخای بهت بده

خواهش میکنم 

از الان بگم اگه روحیه ات ضعیفه پیش مرده نرو چون یخورده میکوبتت ولی کارش خوبه اگه ادامه بدی 

[QUOTE=161245561]ایشالله ک مشکلم حل بشه دعات میکنم عزیزم مرسی از اینکه باخیال راحت وقتتو دراختیارم گذاشتی ممنونم 

قربونت برم همین ک فرهنگ استفاده از مشاور و داری یه دنیاست مردم فک میکنن اگر برن مشاور ینی دور از جون دیونه آن منم مث خودت هر وقت به مشکل ب میخورم میرم مشاوره

ایشالله ک به مراد دلت برسی ایشالله