2777
2789

همونم که کچل کرده بودم الان از اخرین باری که تیغ انداختم دو هفته میگذره یک سانت و نیم بلند شده خوبه به نظرتون

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

خوش ب حالت👌❤️

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالیه. چطور تقویتش کردی؟

تخم کتون الوورا  اب پیاز زینک هماتونیک وووووو

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
اره خوبه مكمل هم ميخوري؟من خودم ماهي دو سانت موهام رشد دارن

مکمل هماتونیک و زینک میخورم سه روزه تموم کردم هنوز نگرفتم

من سالی دوسانت😐

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
نه اصلا خوب نیس  چون عالیه

دیوونه😁