بچه ها جون بعد از اینکه کراتینه کردم موهامو ریزش گرفتم جلو سرم خالی شد..اکوفن خوردم..شامپو رافارر..سینره..کلیر.شامپو گردو پرژک..هیرویت خوردم خوب نشد که شد..تو رو خدا هر شامپویی..ضد ریزشی که راضی بودین بهم بگین دعاتون میکنم بخدا..فقط خانومای تبلیغات قربون قدمشون نیان ..
معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی گل شاهکار زیبای خلقت مخلوق دلبری خداوند شادی تو شادی دنیاست 🌸💓💎
معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی گل شاهکار زیبای خلقت مخلوق دلبری خداوند شادی تو شادی دنیاست 🌸💓💎
الان یه سال پیش انجام داده بودم لخت شده بود ولی فققققط تا یه ماه شایدم کمتر..۶۰۰ گرفته بود پارسال.موهام کوتاه بود ولی..بعد هر روز تاب دار تر شد..بعد از دو ماه شد وزززز😔
راس میگی؟؟ من نزدیک یه ماه خوردم نتیجه ندیدم قطع کردم
اره دکتر برامن نوشت 3.4هفته خوردم قطع نشد رفتم پیشش گفتم بدرد نمخوره گفت حتما باید دوماه بخوری هرروز هیچ روزیم جا نندازی قطع میشه منم دوماه خوردم قطع شد..همون کپسول سیاه رو