2777
2789

بچه ها جون بعد از اینکه کراتینه کردم موهامو ریزش گرفتم جلو سرم خالی شد..اکوفن خوردم..شامپو رافارر..سینره..کلیر.شامپو گردو پرژک..هیرویت خوردم خوب نشد که شد..تو رو خدا هر شامپویی..ضد ریزشی که راضی بودین بهم بگین دعاتون میکنم بخدا..فقط خانومای تبلیغات قربون قدمشون  نیان ..

واقعا هرچیزی طبیعی نباشه عوارض داره

چرا انقد با موهاتون ور میرین هی فر کن صاف کن کراتینه کن بلوند کن

خودتون دوس داشته باشید

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

ی مدت هفته ای یبار حنا بذار

حنا و روغن زیتون و تخم مرغ

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دو تا دکتر متخصص پوست به من معرفی کرد خوبه

موهات لخت شده؟

الان یه سال پیش انجام داده بودم لخت شده بود ولی فققققط تا یه ماه شایدم کمتر..۶۰۰ گرفته بود پارسال.موهام کوتاه بود ولی..بعد هر روز تاب دار تر شد..بعد از دو ماه شد وزززز😔

راس میگی؟؟ من نزدیک یه ماه  خوردم نتیجه ندیدم قطع کردم

اره دکتر برامن نوشت 3.4هفته خوردم قطع نشد رفتم پیشش گفتم بدرد نمخوره گفت حتما باید دوماه بخوری هرروز هیچ روزیم جا نندازی قطع میشه منم دوماه خوردم قطع شد..همون کپسول سیاه رو

الان یه سال پیش انجام داده بودم لخت شده بود ولی فققققط تا یه ماه شایدم کمتر..۶۰۰ گرفته بود پارسال.مو ...

حیف منم میخاستم کراتین کنم اینجوری فایده نداره که

توخوب باش نزار خوبا تموم بشن❣️💞❣️