2777
2789
عنوان

بچه ها برنچ خوب پلوئی از کجا تهیه کنم‌

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 43 پست
ماکه شمالیم همون برنج شمالی رو از مزارعمون میگیرم  هندی خوبه برنجش؟

نه بابا ما که برنج شمال میخوریم، برنج هندی سر معده میمونه اصلا به درد نمیخوره

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا ما که برنج شمال میخوریم، برنج هندی سر معده میمونه اصلا به درد نمیخوره

واقعا یکم میخوری شکمت ورم میکنه

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

برنج هندینمیشناسم اما فجر نمیدونم ایرانی یا هندی، ،خوبه خراب نمیشه ولی ی بوی خاصی داره

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
عزیزم گلستان هم عالیه شفته نمیشه ما درست کردیم خیلی خوب بود اونی که نایلون قرمز هست طارم گلستان رو م ...

گلستان ببینم‌کیسه ای چند در میاد 

بخدا موندم همش نگرانم خراب بشه 

بوش بده 

ی جورایی مقل هندی،،من دوست ندارم

برنج هندی هم نمیتونم بخورم بحاطر بوش، ولی این بوش کمتره دوسه بار خوردم

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
لطفا برنج ایرانی بخرید تا کمتر برنج خارجی وارد بشه.هم از کشاورزا حمایت میکنید و هم برنجی با ارزش غذا ...

با این قیمت دلار ایرانی کمتر از خارجی شده

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن