2777
2789
عنوان

دیده نشدن ساک حاملگی

253 بازدید | 21 پست

سلام 

من رفتم آزمایش بتا HCG2000 ولی ساک دیده نشده،دکتر گفت هفته دیگه بیا واسه سونو وشلید واژینال 

کسی تجربه داشته؟؟خیلی نگرانم خارج رحمی باشه😔

تعداد رای : 2
نظرسنجی
1
2
100%
2
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو واژینال نرو من اولین سونو ۸ هفته رفتم چ خبررره دکترا چشوووونه.

چرا واژینال نره؟🤔

دکتر من تو استانمون مطرحه و فوق تخصص نازایی داره اونم خارج از کشور

هم برای ۶ هفته و هم ۸ هفته سونو واژینال نوشت برام

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤
معمولا وقتی لازم باشه انجام میدن من خودم ۴هفته و۶هفته واژینال شدم ۷و۱۰ شکمی ...درسته زیر ۷هفته نباید ...

برای چی باید رفت چه اجباریه من خودم هفته 4 رفتم دکتر بتام پایین بود دکتر گفت قطعی خارج از رحمی  هستی هر چیم بهش گفتم من دیر تخمک ازاد کردم بی شعور زیر بار نرفت گفت برو سونو واژینال خارج رحمیت اطمینان پیدا کنم داروت شروع کنم! من نرفتم. گذاشتم هفته 7 رفتم پیش یه دکتر خوب دیگه گفت برو سونو شکمی تشکیل قلب برای دو هفته دیگه. چهارشنبه هفته پیش رفتم سونو گفت وضعبت بچه عالیه. 

برای چی باید رفت چه اجباریه من خودم هفته 4 رفتم دکتر بتام پایین بود دکتر گفت قطعی خارج از رحمی  ...

من خودم به دکتر اصرار کردم سونو کنه 😐گفتم میخوام ساک وببینم بعدم رفتم گفتم میخوام جنینو ببینم 😐قلب نداشت دوهفته بعد رفتم قلبشم دیدم من نمونم توسونو رفتن 😂

من خودم به دکتر اصرار کردم سونو کنه 😐گفتم میخوام ساک وببینم بعدم رفتم گفتم میخوام جنینو ببینم 😐قلب ...

خب عزیز من شما بچه ات دستی دستی داری ازار میدی. مگه موش ازمایشگاهیه بچه هعی بریم سونو. تازه من شدید عصبانی شده بودم از این دکتره که چرا سونو واژینال داده

خب عزیز من شما بچه ات دستی دستی داری ازار میدی. مگه موش ازمایشگاهیه بچه هعی بریم سونو. تازه من شدید ...

دیگه هرکی بایه چیزی اروم میشه عزیزم  دکتر هم میگفت اگه درد یاخونریزی نداری نیازی نیس سونو بشی تا ۷هفته ولی بخاطر سابقه سقط دوست داشتم خیالم از کنجدم راحت باشه 😍

دیگه هرکی بایه چیزی اروم میشه عزیزم  دکتر هم میگفت اگه درد یاخونریزی نداری نیازی نیس سونو بشی ت ...

دیگه سونو نرو عزیز من. امواج برای جنین ضرر داره. از بچه شما خطر به دور و خدا حفظش کنه ولی یه خانمی میگفت قلب بچه اش تو یکی از سونوها وایساد