2777
2789

بلایک بخونم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو فرزندی ها الان از خستگی خابن😃

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕

نظر شخصی من

اگر مشکل مالی نباشه دو فرزندی عالیه

از موقع تولد فرزند دومم بچه اولم مستقل شده با هم بازی میکنن تعامل دارن دعوا میکنن که همه اینا برای اجتماعی شدن لازمه با اینکه شرایطم خیلی سخت شده ولی در کل راضیم

در ضمن من طرفدار تک فرزندی بودم و فرزند دومم خدا خواسته هست 

من یه دونه دارم 8 سالشه خیلی دلم میخواد یکی دیگه داشته متاسفانه شوهرم شغل ثابتی نداره 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

من خودم به شدت موافق تک فرزندی ام.. یه دونه دختر دارم.. بعد با همسرم که دو تا پسر داشت ازدواج کردم.. از وقتی ازدواج کردم دخترم روز به روز شاداب تر و مستقل تر و قویتر و شادتر شد.. الان دو سال و اندیست که ازدواج کردم هر روز میگه مامان دستت درد نکنه دو تا داداش برام آوردی.. برای مادر سخته اما برای بچه یکی ظلم بزرگیه