2777
2789

باید میزاشتم فریزر؟  اخه ترسیدم یخ بزنه دیگه فرم نگیره 

اماده از قنادی  ریخت تو ظرف بهم داد فله

تاپیک هایی که قبلا زدم در مورده خودم نیست باتشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار فریزر بخچال مثه شیرینی خامه ایا میشه درش بیاری اب بشه هم بخوره فرم بگیره

شما تاحالا اینکارو کردی؟

تا زمانی ک فرم ندادی تو فریزر بزاری اشکال نداره. خامه فرم گرفته رو بزاری فریزر خراب میشه

فرم گرفته اس   .مرسی 

من خودم اینکارم همون خامه قنادیو صفرتاصد خودم میزنم😂 بذار فریزر هروقت خواستی دربیار یکم اب شدباهم ...

👌افرین ب شما هنرمندیا

مرسی عزیزم😍❤🤗این از لطف شماست رولت از کدوم نوع میخوای بزنی؟

رولت مکه چند نوع داره  نونشو درست میخام بکنم فقط مشکلم اینه ک زیر نون میپزه روی نون حالت کفی داره  خیلی نرمه اگه بیشتر بذارم تو فر   خشک میشه    وقتی میپیچونمش توپارچه  تمام نون میچسبه به پارچه😖

رولت مکه چند نوع داره  نونشو درست میخام بکنم فقط مشکلم اینه ک زیر نون میپزه روی نون حالت کفی دا ...

ماهیتابه ایش هم هست 

روی نون حباب افتاد امادست نباید زیاد سفت بشه میتونی انگشت بزنی چک کنی حرارتو پایینتر بیار قبلش هم فر رو گرم کن (حرارت بالاو پایین) 

موقع پیچش باید بذاری لای پارچه استراحت کنه

بعد بیاری سریع بپیچی تا ترک نخوره و بذاری یخچال تا خامه اب نشه