2777
2789
عنوان

نگاه مثبت به تاپیک گل بهار ...

283 بازدید | 11 پست

اینو توی یه تاپیک دیگه هم گفتم اما دوست دارم بصورت مجزا هم بگم  ....من هم مثل خیلی از شما ها داستان ۱۸ سال عاشقی رو خوندم ... راستش اصلا برام مهم نیست که دروغ بود این داستان .... به نظر من مهم درسیه که همه ازش گرفتیم که قدردان باشیم قدردان وجود کسی که با تمام وجود یه زمانی عاشقش شدیم تا الان...... بله ممکنه اون آدم یکسری نقاط ضعف داشته باشه اما کافیه همون موقع که داریم از دستش عصبانی میشیم یه لحظه فقط به این فکر کنیم اگر فردا دیگه برای همیشه صدا شو نشنوم یا دیگه صدای کلید انداختنش و در باز کردنش اومدنش به خونه ، تکرار نشه..... 

به نظر من داستانش، حداقل برای من یکی، تلنگر خوبی بود که بیشتر به خودم بگم که بنده ی زمان حال باشم و چیزی که الان دارم رو قدر بدونم ....

امید وارم خانم کبری از گل بهار شکایت نکنه  به خاطر درسی که بهمون داد  ... نمیدونم شاید غلطه ولی این نظر منه ....

زندگی آب تنی در حوضچه ی اکنون است .....

موفق باشید

.

کنار تو درگیر آرامشم ... ❤

من که می گم داستانش شاید راست باشه عکس نخواسته بده هی گفتن بده مجبور به نتی شده

البته امیدوارم راست نباشه و دااااااغ ندیده باشد

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که می گم داستانش شاید راست باشه عکس نخواسته بده هی گفتن بده مجبور به نتی شده البته امیدوارم راست ...

منم همین فکرو میکنم 

چون همه ی تاپیکاش درمورد مرگ همسرش بوده

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!

حالا من این فکرو میکنم گلبهار اگ دروغ هم بود 

ولی میدونید روزانه چقد جوون همینطور میمیرن 

مگه فقط شوهر گلبهار بوده ک ففوت شده خیلی خیلی جوان ک الکی میمیرن

پس بهتره قدر همو بدونیم

مثلا داماد خودمون جوون بود ک فوت کرد 

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
نمی‌دونم چرا فک میکنم این حرفا بخاطر دلداری دادن به خودمون و ضایع شدنمون گفته میشه😂

از اول داستان همش منتظر بودم یکی مچشو بگیره به این امید که دروغ باشه

و خدایی که در این نزدیکی ست***
روحشون شاد 

ممنون 

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد