2777
2789
عنوان

میرسد روزی که😔😔😔😔😔😔

116 بازدید | 8 پست

میرسد روزی که بی هم میشویم
یک به یک از جمع هم کم میشویم

میرسد روزی که ما در خاطرات
موجب خندیدن و غم میشویم

گاه گاهی یاد ما کن ای رفیق
میرسد روزی که بی هم میشویم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍

می رسد روزی که مرگ عشق را باور کنی

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند
کاش این اتفاق به این زودیا نیوفته  کاش پدر بزرگم ۵۰سال دیگه هم باشه اگه بره دیگه فامیل دور هم ...

ان شاءالله

من که پدربزرگ ندارم،مادربزرگم یدونه دارم که ۹۳ سالشه همه بچه هاشو نوه هاشو ول کرده پیش یه پسرش که مجرده مونده